Вие продължавайте да си пишете на воля тук и да си обсъждате принтерите. Аз ще отсъствам няколко дена и може да остана без нет. Така че не си мислете че съм си изоставила темата. В началото на другата седмица, някъде до средата трябва да съм го купила, щото ми трябва. Писна ми да ходя чак на майната си в университета всеки път за 1-2 листа, а за пейпърите да не говорим.
Така като ви прочетох, яко се замислих за какво аджибъ ще го ползвам тоя принтер. И макар и трудно за вярване, щото съм жена

И така, снимките отпадат, и без друго хабят много консуматив и във фотостудията при количества е много по-евтино.
Но все пак си държа на принтер, скенер и факс. На този етап се спирам на Брадър и Епсън. Самсунг го харесвам като марка, но тук не съм видяла техни принтери, или по-скоро в гореизброените магазини, а други не знам а и нямам време да обикалям.

Иначе бих си купила отделно всички тия джаджи, но много машинарии се събират, много място ще искат, като се местя и много хамалогия ще искат... та затова ми се иска да е нещо тип - Комбо.
Благодаря ви отново и не спирайте да коментирате