Честито и от нас. Много се радваме, че вече почнаха да притистигат писмата с датите за интервюта. И ние чакаме - подадохме документи през м.септември. Дано и нас слънцето да ни огрее. На всички получили - успех на интервюто, а на чакащите като нас - търпение!
Най-после се започна.......и ние чакаме от 09.2004 та вече трчбва да сменям пощенската кутия (потроши се от отваряне ) дано скоро слънце огрее кучия г.з......
Днес и ние получихме писмо с дата за интервю - на 18 април сме. Синът ми като се върнал от училище и видял плика оставен не в пощенската кутия, а на един циментов бордюр в двора. Много странно ми се стори, та нали ги пращат с обратна разписка - би трябвало да ми оставят бележка да отида до пощата. Но важнато е , че писмото беше с хубава вест. Много се кефим. Желая успех на всички!
Честото на всички получили писмо с дата за интервю.Честито и на Вас Дани!!! И нашите документи са от м.09.2004 г. и чакаме пустото :beer2: писмо-дано да дойде по-скоро,че вече ни се изчака чакането!!!Успех на всички съфорумци на интервютата и :drink: :beer2: .
Suny,очаквах ти да кажеш дата преди нас!!!!
Стискам палци и проверявай тия дни по-често пощата! Според мен, ако не получеш дата до края на седмицата, трябва да ги питаш защо???
Мерси Tornado,за подкрепата.Наистина доста дълго 4акаме,ако до края на седмицата не полу4им писмо ,ще им пратим е-mail .
Много,много късмет и успешно интервю!!!!!!!!!!!!!