200 4asa Aliance Francais

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
lidiya
Обратна връзка:

Мнение от lidiya »

niakolko sedmitsi predi da si polu4a datata za intervu, edin moi poznat polu4i takova pismo s koeto go kaniat da izkara 200 4asa v aliansa.
sled malko "razuznavane" ot moia strana, razbrah 4e na dosta hora im se izpra6tat podobni pisma.
ve4e biah re6ila i az da se zapi6a za da ne gubia vreme...i edna sedmitsa predi da otida da si platia taksata polu4ih datata za intervu.
niamam izkarana frenska gimnazia, ne sum izpra6tala nikakuv dokument za vladeeneto na ezika. biah pisala nivo 5/6.
iavih se na intervuto ...zau4ila opredeleni frazi, izre4enia i vuprosi.
trudno mi be6e...no minah.
BLAGODARNA SUM NA U4ITELKATA SI PO FRENSKI!!!!
AKO NE BE6E TIA DA ME PODGOTVI ZA PO-MALKO OT 2 MESETSA...SEGA 6TAH DA 4AKAM VTORA DATA!!!
intervuto mi be6e 45 min, kato se ima predvid 4e az sum sam kandidat.

VSI4KO E INDIVIDUALNO!!!

USPEH :-)
lidiya
Обратна връзка:

Мнение от lidiya »

ZABRAVIH DA SPOMENA, 4E NA INTERVUTO SAMO ME POPITAHA OT KOGA U4A FRENSKI. NE SA MI ISKALI NIKAKUV SERTIFIKAT.
POSUVETVAHA ME DA PRODULJA ...KAKTO I PRAVIA V MOMENTA.
INTERVUTO MI BE6E NA 22/12/04
DADOHA MI VEDNAGA SERTIFIKATA.
Аватар
sergarion
Обратна връзка:

Мнение от sergarion »

Ла Рю,
Ние писахме 7/7 защото нямахме много точки (имаме малък стаж, жена ми е със средно образ). Знаех много добре, че е за франкофон.
Сега моето момче да ти обясня за "белия хляб "и "брашното". Така както има тъпи ученици, така има и неквалифицирани учителки, но това е друга тема. Освен това има и много други фактори като нивото на заетостта, възможността да отделиш време за учене и т.н
Лично аз никак не се засягам от изказването ти. Аз какъв тип "брашно" съм си знам много добре и си знам цената - висше медицинско образование, завършено с мн.добър 5,20, при това съм руснак и съм учил на чужд за мен език, така да се каже! За сметка на това се изразявам и пиша много по-правилно от много българи и това ще го потвърди всеки който ме познава! Във Френския център под 85 точки от 100 възможни(на тестовете), не съм падал - при това без да преписвам както правят голяма част от учениците там. В семейството ми почти всички са лекари (някои във клиниката на световноизвестният очен хирург Фьодоров) и зъболекари! Така че не ми обяснявай аз от какво "брашно" съм!!! Гледай от твоето брашно въобще да излезе хляб че някои през целият си живот не успяват и един хляб да спечелят, още повече да направят. Пред моя кабинет има тълпи от пациенти което още повече ми гали самочувствието и лоша дума за мен и жена ми няма да чуеш от никого което само по-себе си би трябвало да ти говори достатъчно... Толкова по въпроса уважаеми - ти според мен не си за тук както и не си за Канада. Само ще тровиш въздуха на честните и почтените хора.
LaRue

Мнение от LaRue »

Лидия, аз вече сигурно за 100-тен път пиша в този форум, че точките във Виена се изчисляват от тук http://www.canlii.org/qc/laws/regu/i-0. ... whole.html ( на интервюто когато ти отворят папката с делото тази таблица от предварителния тест е залепена на лявата корица от вътрешната страна ). Там хората са добронамерини и когато видят, че на някого не достигат точки му изпращат писмо за определен брой часове за да му се завиши тотала и да достигне необходимия минимум, тъй като това е единствената променлива величина, а и носи доста точки. :wink:
Надявам се най-после тази тема да приключи :shock:
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
LaRue

Мнение от LaRue »

sergarion написа:Ла Рю,
Ние писахме 7/7 защото нямахме много точки (имаме малък стаж, жена ми е със средно образ). Знаех много добре, че е за франкофон.
Сега моето момче да ти обясня за "белия хляб "и "брашното". Така както има тъпи ученици, така има и неквалифицирани учителки, но това е друга тема. Освен това има и много други фактори като нивото на заетостта, възможността да отделиш време за учене и т.н
Лично аз никак не се засягам от изказването ти. Аз какъв тип "брашно" съм си знам много добре и си знам цената - висше медицинско образование, завършено с мн.добър 5,20, при това съм руснак и съм учил на чужд за мен език, така да се каже! За сметка на това се изразявам и пиша много по-правилно от много българи и това ще го потвърди всеки който ме познава! Във Френския център под 85 точки от 100 възможни(на тестовете), не съм падал - при това без да преписвам както правят голяма част от учениците там. В семейството ми почти всички са лекари (някои във клиниката на световноизвестният очен хирург Фьодоров) и зъболекари! Така че не ми обяснявай аз от какво "брашно" съм!!! Гледай от твоето брашно въобще да излезе хляб че някои през целият си живот не успяват и един хляб да спечелят, още повече да направят. Пред моя кабинет има тълпи от пациенти което още повече ми гали самочувствието и лоша дума за мен и жена ми няма да чуеш от никого което само по-себе си би трябвало да ти говори достатъчно... Толкова по въпроса уважаеми - ти според мен не си за тук както и не си за Канада. Само ще тровиш въздуха на честните и почтените хора.
Братушка, всичко е въпрос на приоритети :idea:
Решавай си проблемите, но истината е тази в предния ми постинг.
Късмет!!!!
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
lidiya
Обратна връзка:

Мнение от lidiya »

Лидия, аз вече сигурно за 100-тен път пиша в този форум, че точките във Виена се изчисляват от тук http://www.canlii.org/qc/laws/regu/i-0. ... whole.html ( на интервюто когато ти отворят папката с делото тази таблица от предварителния тест е залепена на лявата корица от вътрешната страна ). Там хората са добронамерини и когато видят, че на някого не достигат точки му изпращат писмо за определен брой часове за да му се завиши тотала и да достигне необходимия минимум, тъй като това е единствената променлива величина, а и носи доста точки.
Надявам се най-после тази тема да приключи

Извини ме...но аз не питам!!!
Споделям личен опит!

А от къде и как се изчисляват точките - го знам не от този форум, защото твърде късно започнах да се информирам от него.
Заключено