На колко е равно Grade 12
ТОЕФЛ не може да избягаш от него, каквото и да правиш. това е първото изискване, ако го нямаш по-добре не подавай документи. все пак имало някакви измислени колежи дето нямат това изискване , ама няма смисъл тях да завършваш. в Университетите са повечето по 250 точки, а за graduate е повечето 213. за колежите-почти всицки искат 213, а ако си извън Торонто на север в Тъндър Бей или Съдбъри даже и 175 са достатъчни. Има асоцияция на колежите и извън нея всички са нелегитимни, така че е хубаво и това да се има предвид.
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Явно ще трябва да се взима ТОЕФЛ.
Наистина няма смисъл да се влагат пари и усилия за някъкъв исмислен колеж или Универитет.
А искат ли успех или някъкъв бал.
Дипломата на жена ми е 5.00.
Навсякъде пише, че всеки кандидат го преценяват индивидуално.
Това ще рече ли, че ако им направиш добро впечатление face to face дори и да не покриваш някое условие ще те приемат?
Принципно освен ТОЕФЛ-а всичко друго го покриваме, но де да знам може да яви нещо непредвидено.
В БГ има едни много дебели учебници подготовка за ТОЕФЛ, сигурно са добри.
Наистина няма смисъл да се влагат пари и усилия за някъкъв исмислен колеж или Универитет.
А искат ли успех или някъкъв бал.
Дипломата на жена ми е 5.00.
Навсякъде пише, че всеки кандидат го преценяват индивидуално.
Това ще рече ли, че ако им направиш добро впечатление face to face дори и да не покриваш някое условие ще те приемат?
Принципно освен ТОЕФЛ-а всичко друго го покриваме, но де да знам може да яви нещо непредвидено.
В БГ има едни много дебели учебници подготовка за ТОЕФЛ, сигурно са добри.
Няма пряк път дотам, докъдето си струва да отидеш!
Zavisi ot Universiteta.Ot opit znam che v Concordia v Montreal za serioznite programi si imat sobstven test.Obshto vzeto sa na prinzipa- shtom ste tuk nashia test, shtom kandidatsvate ot chujbina TOEFL ili IELTS.Chuvala sam za kitaitzi s otlichni reziltati na TOEFL da gi karat da minavat tehnia test.(Samo sluh utochniavam,niamam poznati kitaici
).Zatova cherpi informatzia ot izvora.Precenia se individualno na osnovata na mnogo faktori.Face-to-face edva li e ot parvostepenno znachenie.