Добре или лошо е в Канада - нещо интересно

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Аватар
Guinness

Мнение от Guinness »

ок
шшшт
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Ми ще фалшифицираме я .Че аз в седми клас влезнах с фалшива диплома бе -една 3 стана 5 за нула време :lol: .И това на невръстна възраст :lol:
Така катои гледате правописа познайте по какво е била :wink:
Последно промяна от IRA на Чет Мар 24, 2005 12:02 am, променено общо 1 път.
bateto

Мнение от bateto »

С фалшификации някъде може,но за жалост в тази сфера не може,няма условия за такива по простата причина ,че нищо не признават и не приравняват,а трябва с начале,нещо като с X-рея в УСА .Все едно ,че нямаш нищо и си никой,ако Джой прочете това ,ще го подкрепи,понеже е навътре в нещата и достатъчно компетентна по въпроса.Тва за Кебек.
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

IRA написа:Ми ще фалшифицираме я .Че аз в седми клас влезнах с фалшива диплома бе -една 3 стана 5 за нула време :lol: .И това на невръстна възраст :lol:
Бг. език и литература :roll: :D
Ира, ми ние значи сме колежки, аз бях номер едно в подправянето на дневници и чудеса, даже намалено поведение имах... тцтцтц, бе-зо-бра-зие :oops: :lol:
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.

powered by Botzo
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

IRA написа:Ми ще фалшифицираме я .Че аз в седми клас влезнах с фалшива диплома бе -една 3 стана 5 за нула време :lol: .И това на невръстна възраст :lol:
ama ti seriozno li?????Аз не мога да общувам с такива хора,бе как не ви е срам!!!!!!!!нямам думи,мълча. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
mecan

Мнение от mecan »

Лелее... де що има администратор и модератор всичкото бир парче фалшификатор :shock: Ега ти и фалшифицирания форум :lol:Я си признайте че сте нагласили анкетите с номинациите за 2004г. :lol:
Според учението на философа Ли Тин Уидъл хаосът се намира в най-голямо
изобилие там, където някой се стреми да въведе ред. И хаосът винаги
надмогва реда, защото е по-способен организатор.
monny

Мнение от monny »

с този талант hullboy може да стане писател
явно е голям оптимист щом с 20 К е искал да почне бизнес, а е голям факир щом с 60 К успявя
е а дано всеки може както пише :beer:
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

bateto написа:С фалшификации някъде може,но за жалост в тази сфера не може,няма условия за такива по простата причина ,че нищо не признават и не приравняват,а трябва с начале,нещо като с X-рея в УСА .Все едно ,че нямаш нищо и си никой,ако Джой прочете това ,ще го подкрепи,понеже е навътре в нещата и достатъчно компетентна по въпроса.Тва за Кебек.
Хе-хе, ми елате в Онтарио бе бате, тука всичко може :lol: .
Ще дадем и едно рамо с фалшификациите :lol: .
Джой доколкото зна учи за мастър дегрее, за шеф, значи бая са и признали ...
Циганите - на Сатурн !
Аватар
hullboy
Изгонен от форума

Dovolen ot Canada

Мнение от hullboy »

Zdraveite na Vsichki ot Hullboy

Vidjah che sa minali pochti 2,5 godini ot kakto sam ja pisal tazi tema ta resih da hvarlja malko svetlina kak i nakade varvjat nestata pak dali e hubavo v Canada neka da resat chitatelite vseki za sebe si.

Ne pisa vav foruma chesto zastoto njamam mnogo vreme , nestata se razvivat dobre biznesa varvi I v momenta se stjagam da otvorja vtori biznes location, Za da sam po tochen na 1 may.

Ravnosmetkata e slednata, chuvstvam se oste po uveren, kolegite me uvazavat oste poveche, klientite zvanjat denonostrno ( moga da vizdam na displeya na telefona koi koga e zvanjal )

Postojanno ima novi nesta koito trjbva da se svarsat, novi predizvikatelstva I njamam vreme za pisane, daze ne si zadavam vaprosa veche hubavo li e v Canada ili ne. Za men e,
Haresva mi predi da si legna vecher da imam plan kakvo ste pravja na drugia den I kato ima kakvo da se pravi se chuvstvam stastliv, dovolen polezen.

Sega finansovite rezultati, umisleno njama da spomenavam tochni tsifri za da ne stane kato predi da smjatame s kalkulatori I da sporim.

Kupih si aparatment na mjasto koeto mnogo mi haresva imam strahoten izgled. Za takav sam si mechtal tsjal zivot.

Pak plastam tolkova kolkoto I predi kogato bjah pod naem, ama veche se kazva zaem ot bankata za izpalstane na apartamenta. Tolkova e zatoto goljam protsent e platen kato downpayment pri pokupkata I taka se namaljavat mesechnite vnoski,

Karam kola 2004 model, amerikanska no mnogo si ja haresvam,

Nai interesnoto che struva kalkoto plastah za starata ( remonti + amortizatsja) na parite koito bjah platil cash za starata. Samo che sega e na leasing. Sled 4 godini ste ja varna I ste vzema druga pak nova. Na imeto na firmata e I se priznava kato razhod za firmata.

Dalza dosta goljami sumi na bankite no ne me pritesnjva, spja si dobre I spokoino I s pravilen plan na deistvie se pokrivat vsichki smetki I zadalzenja.

Javnio I bankite ne gi pritesnjava zastoto postojanno mi prastat novi predlozenja za krediti I to s oste po dobri lihveni uslovja.

Njakolko pati sam si hodil do BG za da vidja blizki, mnogo weekendi sam bil na ski, a prez ljatoto na ezera.
Vodja savsem normalen nachin na zivot.

I tova vsichko e za 5 godini.

Ste zadam slednia vapors kam hora na sredna vazrast v BG? ili idvasti ot BG,

Kolko hora poznavate v BG koito za 5 godini ;

Roboteha nesto ne osobeno visoko plateno prez parvata godina v chakane za da pochnat uchiliste.

Prez vtorata hodiha na uchiliste, I raboteha vecher po 4-5 chasa

Prez tretata ovoriha sobstven biznes, kupiha apartament na mjasto koeto im haresva I nova kola ta bili te I na izplastane,

Na petata gotovi da otvorjat vtori biznes obekt.
Da sa patuvali prezokeanski vakantsii 4 pati.

Az lichno ne poznavam mnogo,

Ste vi pomlja primeri s mutri, bivsi komunisticheski sefove na predpriatja, da ne posochvate,

Oste po interesno e che pokrai biznesa si kontaktuvam s razlichni hora:

Reklamni agenti, pechatari na blanki,,agent po nedvizimi imoti, experti po komputri I programi I kakvi li ne oste. I mnogo ot tjah ne sa tolkova dobri v tova koeto pravjat, imam chuvstvo che ako se hvana s tjahnata rabota ste ja svarsa po dobre,
Taka che pole za izjava mnogo samo trjbva da vizdas slaboto mjasto na horata I da go organiziras I napravis po dobre.

A dali e ste badete dovolni ot Canada pretsenete sami.

S pozdravi

Hullboy
avtor na parvata tema
Аватар
St.Anger
Some Kind of Monster

Мнение от St.Anger »

Почти същата история би разказал един от най-добрите ми приятели, само че действието се развива в Пловдив, България. Може би с тази разлика, че вече на никого нищо не дължи и че апартаментът му гледа към Новотела. Навсякъде има успели и неуспели хора, въпросът е кой къде ще се реализира. :beer:
To Live Is To Die
foxxbatter

Мнение от foxxbatter »

:thumbsup: Евала хълбой ти си ми пример! Сериозно говоря.
Аватар
kerkelov

Мнение от kerkelov »

St.Anger написа:Почти същата история би разказал един от най-добрите ми приятели, само че действието се развива в Пловдив, България. Може би с тази разлика, че вече на никого нищо не дължи и че апартаментът му гледа към Новотела. Навсякъде има успели и неуспели хора, въпросът е кой къде ще се реализира. :beer:
абсолютно си прав
аз също имам роднина който израстна до едно от ръководните места в една от най известните фирми в България.
Яки заплати,служебни коли,връзки и какво ли не .
Сам си заслужи позицията с много труд и кадърност.
-----------------------
за всеки влак си има пътници и това е .
Хора като нас имат време да киснат във форуми и да у4астват в дискусии а хора като "ТЯХ"намират на4ин ,успяват,реализират ме4ти независимо къде -Канада ли или Тобаго.
A long time ago
in a galaxy far ,far away
Аватар
Kpetrov
.
Обратна връзка:

Мнение от Kpetrov »

Супер Hullboy,
Вярно навсякъде има успели, но показателно е, че той не е успял в Бг. а там е успял
А той е бил и на двете места :wink:
Заключено