Поздрави от Америка!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
bateto

Мнение от bateto »

Ey,che vie ste pushki be,az ako sam na vashe mesto zimata ste ya karam v Texas ili Georgeto, a lyatoto v Canada i sled 6g. s dva pasporta.
Chestno kazano ot 42 stata deto sam obikolil Dallas i Atalanta kato gradove nay mi haresaha ,dosta dobro kachestvo ,a i klimata ,klimata.Bravo na vas za orientaciyata.
Uh kato si pomislya samo za Marlboro za 18d. ot Winston i Sallem :x
AlexAA

Мнение от AlexAA »

Abe da pitam as neshto Zori i drugi kato neya,
Vie deto imahte zeleni karti i Canadian Landed Immigrant vizi (charshafi demek) kak reshihte da hodite v USA a ne v Canada? Samo pitam naj-priyatelski, zashtoto az kato vzeh charshafa stiskah paltzi da ne vzema green card, che togava shteshe da si e*e majkata... Kade da hodya i prochee.
Az znam samo edin takav sluchaj-moi priyateli imaha i dvata vida vizi, togava jiveeha v London/England, no reshiha da hodyat v Toronto. Tova beshe predi 10 godini...
Cheers
ЗОРИ

Мнение от ЗОРИ »

Много ми е трудно да кажа защо най-напред се насочихме към Щатите, а не към Канада. Ще кажа само - 100% по лични причини. Убедена съм, че Канада е не по-малко хубаво място за живеене. Просто е безмислено да спорим къде е по-добре, защото все още не съм била в Канада, а в САЩ съм от много скоро и има още много неща да уча за живота тук. Със сигурност и двете държави са много по-напред от там, откъдето сме тръгнали :( .
monny

Мнение от monny »

поздрави на теб и на мъжа ти
много се радвам че сте се установили добре
ще пишем мейли поне за сега пък като ви подгони "службата" може и да спрете , а може и да се видим , както се казва светът е малък
успех :beer:

Алекс какво странно има да отидеш в щатите а не в канада? :(
AlexAA

Мнение от AlexAA »

Hi monni,
Nyama nishto stranno chivek da predpochete USA pred Canada. Az samo pitah kakvo e nakaralo horata da izberat USA, that is it. Ne e moya rabota to judge people for their choices. Vseki e svoboden za izbira.
Az samiyat ne sam otpisal USA kato destination. Az sam v nefteniya business, taka che Texas vinagi mi e v akala. Nyakoj den, rather sooner than later, moje da se ozova v Houston. Chovek nikoga ne znae......
Cheers
Аватар
THC
СЕКСИ ПИЧ

Мнение от THC »

Бихте ли споделили защо предпочетохте US пред Quebec?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

сигурно са се наживяли в комунистическа страна :beer:
Заключено