Goliamoto chakane

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
paskalev

Мнение от paskalev »

Oshte chakame :-(

Tykmo dnes se obadih w posolstwoto w Bukuresht i mi kazaha che oshte ne e izprateno pismo. Inache wsichko bilo nared, ama oshte ne bili razgledali sluchaq. "Skoro" sym shtql da polucha pismo za wizi, ama i predi mesec mi kazaha "skoro". Qwno shte naprawq rekord po chakane. Inache znam za drugi hora, koito si pusnaha medicinskite sled men a weche imat wizi.

Takiwa mi ti raboti - shte se chaka. Ochertawa mi se da zakryglq 4 godini ot podawaneto. Samo se qdoswam che maj shte pytuwam prez lqtoto, a togawa tyrseneto na rabotna ryka namalqwa...

Uspeh na wsichki chakashti! :-)
Аватар
shark6286

Мнение от shark6286 »

paskalev написа:Oshte chakame :-(

Tykmo dnes se obadih w posolstwoto w Bukuresht i mi kazaha che oshte ne e izprateno pismo. Inache wsichko bilo nared, ama oshte ne bili razgledali sluchaq. "Skoro" sym shtql da polucha pismo za wizi, ama i predi mesec mi kazaha "skoro". Qwno shte naprawq rekord po chakane. Inache znam za drugi hora, koito si pusnaha medicinskite sled men a weche imat wizi.

Takiwa mi ti raboti - shte se chaka. Ochertawa mi se da zakryglq 4 godini ot podawaneto. Samo se qdoswam che maj shte pytuwam prez lqtoto, a togawa tyrseneto na rabotna ryka namalqwa...

Uspeh na wsichki chakashti! :-)
Hm, tova s namalenoto tarsene prez ljatoto ne go znaeh. Spored moj prijatel znachenie ima prikljuchvaneto na finansovata godina i novija budjet za nastojashtata godina. Spored nego tarseneto se uvelichava sled April mesec. Ne znam do kolko e istina no sam sklonen da mu vjarvam zashtoto toj e ot mnogo godini v Canada.
"Life is the art of drawing without an eraser." - John W. Gardner
Аватар
bijou

Мнение от bijou »

Abe xora u4astvaite po programata za QC.Cqlata rabota ot podavane na dokumenti do zaminavane stava za godina dori po-malko.Puk posle otivaite v Ontario,nqma nikoi da vi spre.Ima xora koito minavat i bez duma frenski,zavisi pri koi 6te se padnete na intervuto.Vie s tova 4akane 3 godini ako sednete 6te nay4ite frenski,ta dori i ispanski i tyk 6te vi izqdat kato topul xlqb!4ao i uspex na vsi4ki!:)
vganev

moiata saga ot Kyveit

Мнение от vganev »

Rabotih v Kyveit 5 g. Podadoh za emigratsia po federalna programa prez 12/2000. Faila mi izleze na 06/01/2001g. Prez 05/2001 polu4ih otgovor 4e triavba da mina interviy. Prez 08/2001 polu4ih data za interviy prez 10/2001. No poradi atentata na 11/09 mi nasro4iha nova data za 01/2002. Biah varnat za IELTS - izpit po Angl.ez. , za koito se iyavih sled 2 mesetsa v Britanski Savet v Kyveit, rezyltata pratih v High Commision v London. Nova data poly4ih prez 08/2002 za 06/10 . Vzeh interviyto, kato poso4ih Winipeg za provintsia. Meditsinskite pratih vednaga, koito vajat 1 god. Poradi voinata voinata v Irak, SARS bolesta i Luda krava v Alberta az poly4ih pismo 4e vizata mi e gotova prez 08/2003. Pratih paspotra v London na 03/09 poly4ih go obratno s vizata na 16/09. Vizata mi vajishe do 06/11 tai kato meditsinskite mi izti4at togava. Vliazoh v Kanada na 25/10 v Winipeg. Ako niakoi se nujdae ot info za Kanada ot Kyveit da pishi. Imam agent koito shte mu raziasni podrobno vsi4ko.
emi66
Обратна връзка:

za golyamoto 4akane

Мнение от emi66 »

nasheto 4akane mai 4e bie rekorda.
zna4i na 30.10.2000 -podavane na parvite dokumenti
na 02.2002- parvi otgovor ,4e ste ni udalgat sroka s oste edna godina
na 02.2003- oste edin otgvor ,4e poradi golemiya napliv ne se znae dali i tazi godina ste se klasirame za intervju
na 11.2003 - ve4e novo pismi s koeto ni uvedomyavat ,4e iskat oste dokumenti./ IELTS I PARI OSTE PONEJE GI UVELI4IHA, I STAJ ZA TEZI 3 GOGINI/
NA 12 .2003 - izprateni dokumentite.

taka 4e sega prodalgavame da 4akame. a izopsto ima li nadejda za eventualen otgovor ot tjahna strana?
zamisljam se za advokat da gi sadja i dali ste ima efekt ot tova?
ВЯРВАЙ В СЕБЕ СИ!!!
emi66
Обратна връзка:

Imam ve4e data za interview

Мнение от emi66 »

Sled tolkova dalgo 4akana kanadzite se setiha da mi pishat.
V4era polu4ih pismo ot tjah s data i 4as: 18.03.2004 v 11:30 v Bucharest da se javim samo az i sapruga mi.
smyatah 4e ste 4akame po- dalgo za tazi data.zastoto poslednite dokumenti gi iapratih dekemvri.
molya vi, ako nyakoy e bil ve4e na interview da mi napi6e njakolko reda za tova kak minava i kakvo to4no pitat tam. blagodarya predvaritelno.
moje da mi pi6ete i na e-maila.
ВЯРВАЙ В СЕБЕ СИ!!!
boriss

Мнение от boriss »

Bi li spodelila za ezika kakwi dokumenti izprati, ako ne si polagala IELTS. Az sym nqkolko meseca sled teb i weche dosta se iznerwih ot chakane, no nqmame drug izbor. Predvaritelno blagodarq.
Аватар
estoyanova
Обратна връзка:

Мнение от estoyanova »

До Boriss
Би ли споделил твоите документи кога са заведени под файлов номер
emi66
Обратна връзка:

Мнение от emi66 »

DO BORISS

ZNA4I VAV VRAZKA SAS IELTS. DOKOLKOTO ZNAM AKO NE IZPRATI6 TOZI DOKUMENT. MAI NE TI DAVAT NIKAKVI TO4KI. AKO GO NYAMA6, MOJE6 DA DOKAJE6 4E ZNAE6 EZIKA I KATO IZPRATI6 NYAKAKVI DOKUMENTI DRUGI, KOITO DA DOKAZVAT 4E SI GO POLZVAL/ KATO NAPRIMER DOKUMENT ZA TOVA,4E RABOTI6 S NEGO KATO PREVODA4, DRUGI DIPLOMIZA EZIKA I T.H/ TOVA E KOETO ZNAM. ISTINA E 4E STRA6NO MNOGO 4AKAHME,4E DAJE GI BYAH OTPISAL,OSOBENO KATO ISMENIHA TO4KITE NYAKOLKO PATI. LO6OTO E 4E STE TRYABVA DA SE HODI DO BUCHAREST. AKO IMA6 NYAKAKVI VAPROSI,PITAI.
:dent:
ВЯРВАЙ В СЕБЕ СИ!!!
AlexAA

Мнение от AlexAA »

Podadeni documenti- Sept/1997
Interview- Dec/1999
Viza- March/2000
Katzane v Toronto-April/2000

Loshata novina e, che imam priyateli ot Botevgrad. Te podadoha documenti prez Dec/1999. Oshte chakat za Interview??!! Izobshto ne e yasno po koj zakon shte gi minat, zaebi.
Moyat savet kam vsichki, koito iskat da emmigrirat v Canada- MINAVAJTE PREZ QUEBEC, po-barzo e.
Cheers
Заключено