salut! panaroma 1,2 i 3,4 nivo vkluchva obchto 300 chasa v ichsnobleman написа:Колко часа вкл. това първо ниво на Панорама?Aries написа:Всичко е напълно нормално и ако сте средно добре подготвени (първо ниво Панорама) няма от какво да се притеснявате.
Иначе приеми и моите поздравления!!!!![]()
![]()
Интервю
- petia4444
- Обратна връзка:
Re: Интервю
Честито и от мен Ариес
И не спирай да учиш, щото това го отчитам като най-колосалната(не просто огромна) грешка, която аз допуснах преди да замина.
Напълно сериозно и съвсем приятелски. Точно сега е момента да учиш не на тагадък, а сериозно и задълбочено езика. Защото обясненията които твоята учителка ще ти даде, никой не може да ги замени. Вервай ми
Кофи, мофи е бла бла и много яка пропаганда( в стил - да живее СТрАНАТА Кебек)

И не спирай да учиш, щото това го отчитам като най-колосалната(не просто огромна) грешка, която аз допуснах преди да замина.
Напълно сериозно и съвсем приятелски. Точно сега е момента да учиш не на тагадък, а сериозно и задълбочено езика. Защото обясненията които твоята учителка ще ти даде, никой не може да ги замени. Вервай ми

Кофи, мофи е бла бла и много яка пропаганда( в стил - да живее СТрАНАТА Кебек)
Alina
Интервюто при нас протече на доста висока скорост (около 30 минути общо май). Странични въпроси на практика нямаше. Единствено стандартните - какво смятам да правя там и имам ли представа от пазара на труда.gergana написа:Моля те дай повече информация за интервюто.....колко време те питаха, имаше ли странични въпроси, не по документите,
какви въпроси ти задаваше, за да знаем на какво да наблегнем......
Успех на всички, на които им предстои интервю