Хелоуин е езически празник, останал още от келтски времена, който Католическата църква се е опитала да “замени” с този на вси светии, но нещо не е успяла съвсем. Иначе как ви се връзват черепите, костите :crossbones: и чудовищата със светиите? :krila:
goliama mechka написа:ами замислял ли си се как ще изглежда в техните очи нашия Трифон зарезан,където целта на празника е да се отцепиш като талпа??????
Eeee, mnooogo got Werno, 4e taka wkratce moje da se opi6e Trifon zarezan
Abe vsichko e prekrasno - no pitam az: ZAHTO TOZI DEN E RABOTEN!!! Az taka uvajavam tradiciite, a te sa svurzani s dulug weekend... Eto - za thanksgiving ne rabotihme...
Elia написа:Abe vsichko e prekrasno - no pitam az: ZAHTO TOZI DEN E RABOTEN!!! Az taka uvajavam tradiciite, a te sa svurzani s dulug weekend... Eto - za thanksgiving ne rabotihme...
ей това и аз се питам,толкова обичам празниците тук,особенно като не се бачка
Alex_dim написа:Хелоуин е езически празник, останал още от келтски времена, който Католическата църква се е опитала да “замени” с този на вси светии, но нещо не е успяла съвсем. Иначе как ви се връзват черепите, костите :crossbones: и чудовищата със светиите? :krila:
Ne e to4no tai mi na Halloween katolisite praznyvat nashata Arxangelska zadyshnisa ne 4e mnogo mi se vrazva s Halloween ama ...., a praznika na svetsiite beshe v4era.