abe от сичко казан0 д0 тук- не идваите в Канада, тя е вредна за вашет0 здраве по-вероятно е да те излекуват в багдад отколкото тука майтап бре, не се връзвайте
E nie v Quebec City niama zasto da se pritesniavame. Tuk genofonda edva li se e promenil prez poslednite 300 godini. Puk i mestnite bacili edva li ste turpiat bacili emigranti
Cheers
"Всяка глупост има си време да стане малка правда дори" - Ахат
He he ami da vzema da vi donsesa malko virusi ot Sliven bre.....V edna butilka bira....Ako iskate moga i da vi pratia po po6tata pod formata na bial prah-Ariel.
Каквото посееш това ще пожънеш! Каквото си надробиш това ще сърбаш!
Ако посееш сега ще пожънеш после!
Boko написа:He he ami da vzema da vi donsesa malko virusi ot Sliven bre.....V edna butilka bira....Ako iskate moga i da vi pratia po po6tata pod formata na bial prah-Ariel.
По-добре ще е да пратиш сливенско-перлен бацил, много ще ни помогне на имунната система.
alen vid написа:бактериите се подават ,в степени по-лесно,от вирусите например ,на медикаментозно лечение - по отношение на човека.
e вирусите в 90% не се поддават на медикаментозно лечение, организма се справя сам. не забравяй че те са неживи частици, които незнайно защо се размножават :idea:
ako mojeha v bolnicite da pla6tat na pove4e lekari i na pomalko sanitari, polojenieto sus zdraveopazvaneto 6te6e da e po-rozovo...dokato 4akah v urgence 7 4asa, ima6e edin lekar, no zatova puk vidiah 3-4 4oveka da miat poda..
Rien n'est si dangereux qu'un ignorant ami, mieux vaudrait un sage ennemi.
imalizna4enie, а и всички останали, моля не бъркайте понятията! Санитарите не мият пода!!! За това си има технически персонал (чистачи). Санитарите се занимават само с пациента.
Както едните, така и другите са необходими в едно лечебно заведение не по-малко от лекари и да се иска едното за сметка на другото,не е редно...Ето в дадения случай,точно с недостига на технически персонал се обяснява трагическата статистика с бума на вътреболнични инфекции. Голямото количество лекари не би го предотвратила, но по-добрата хигиена- със сигурност.
LaRue написа:JOY, в момента да не би да слушаш лекции по хигиена?
Изобщо не четат лекции гаднярите... Чудя се как си оправдават заплатите сума ти народ в тоя Университет...
В момента съм на "хронични болести" и след броени дни тръгвам на стаж...
Хубавото в това е,че ще имам впечатления от още Монреалски болници и ще има какво да споделям...(ако имам време... )
sasho71 написа:ЖОЙ,
пази се от оня трудния-"дифициле"
Благодаря за такава загриженост!
Трябва, обаче да свикваш, че в тази професия има още МНОГО неща, от които трябва да се пазиш... Де да беше само "трудния"!
Да ни пази Господ, кажи!