регулярно пращане на пари

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Joy

Мнение от Joy »

И аз не знаех... :shock: Нямам още втора карта за Бг., но планирах... :roll:

Лиске,аз на твое място, бих вдигнала скандал и бих закрила сметката. Ще си открия нова в друга банка като толкова знаят... :evil:
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

JOY, моментално я закрих :)
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.

powered by Botzo
Аватар
POLA

Мнение от POLA »

nay evtino e chrez poimenni chekove.Vav BG - Hebros bank gi izplashtana poluchatelia samo srechtou lichna karta .Chekovete mislia she biaha na Bank of America
Di ana
Обратна връзка:

Мнение от Di ana »

I az sam si go mislila tova za poimennite chekove...
Problema e che kogato platish za kurier da gi dostavi do BG...pak izlizat edni 30 dolara razhod...
Popravete me ako gresha tai kato ne sam proverjavala s tochnost...
Аватар
sara
Рошава гарга

Мнение от sara »

Di ana написа:I az sam si go mislila tova za poimennite chekove...
Problema e che kogato platish za kurier da gi dostavi do BG...pak izlizat edni 30 dolara razhod...
Popravete me ako gresha tai kato ne sam proverjavala s tochnost...
ako prosto si polzvate vashte chekove , пишете името на полуателя там, можете и да ги пратите по пощата (без никакви доп разходи или оставяте postdated чекове) и там си ги носи човек в банката и в зависимост от банката се чака около 3-4 седмици и удържат 1-2% (доколкото си спомням)
Di ana
Обратна връзка:

Мнение от Di ana »

"Ostavjate postdated chekove"...????????? :?:
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

това с чековете е интересно. значи пиша чек , слагам го в плика и айде за бг :shock: там в която и да е банка се отива и се получават парите. демек ще излезе 1.40$ + 1-2% комисиона на българската банка...правилно ли съм разбрал?
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
sara
Рошава гарга

Мнение от sara »

sasho71 написа:това с чековете е интересно. значи пиша чек , слагам го в плика и айде за бг :shock: там в която и да е банка се отива и се получават парите. демек ще излезе 1.40$ + 1-2% комисиона на българската банка...правилно ли съм разбрал?
мда... аз като бях в бг го пробвахме със сестра ми
аз и написах чек (тогава с дата след 1-2 месеца)-чек като тоя дето давам за наем и подобни и просто написах нейното име....
тя го занесе в банката си (в повечето случаи мисля трябва да имаш сметка в някоя) , те ти го вземат, и след няколко седмици парите са ти по сметката
ако е във валута различна от кад ти минават кад през бгл и после съответната валута
всички банки имат ралични срокове и такси, но в общия случай е около 2% там, тук нищо не ти вземат и се бави.... може да се напишат няколко чека и те там всеки месец да си ги носят в банката и на следващия да си имат парите....
Di ana
Обратна връзка:

Мнение от Di ana »

Po rpincip e hubavo da imash smetka v bankata kadeto ti osrebrjavat cheka...
Mojata kompania mi izprashtashe chekove ot Bank of Tokyo i az gi deposirah v PIB...obrabotkata stavashe za okolo mesec i dokolkoto si spomnjam njamashe commission za klienti na bankata...
emil

Мнение от emil »

Ние изпращаме всеки месец пари с кредитна карта.Извадихме трети екземпляр на една и съща сметка,обадихме се в банката и обеснихме че всеки месец ще се тегли определена сума и така вече почти година и половина няма проблем.За 100$-излиза около 8$разноски.Става въпрос за мастър карт към банка Canadian tire.
Di ana
Обратна връзка:

Мнение от Di ana »

VZ POPITAH ZA DRUG EKZEMPLAR NA VISA CARTATA,KOJATO IMAM, NO MI OBJASNIHA CHE SHTOM LICETO E IZVAN CANADA NE MOZE DA BADE IZDADENA DRUGA KARTA.
PREDPOLAGAM CHE OTNOVO TUK PRICHINATA E NESASHTESTVUVASHTIA SAPRUG V MOJATA SITUACIA...
CHOVEK NA MOMENTI SE ZAMISLJA DALI NAISTINA BRAKA NJAMA I POZITIVI... :wink:
babinoyarentze

Мнение от babinoyarentze »

Леле, ако трябва заради една Visa да се и жениш, American Express току виж те уредили и с наследници :D :D :D
Di ana
Обратна връзка:

Мнение от Di ana »

Tova poslednoto me razveseli za njakokko dni napred...
Ami taka si e ...to i sega ne e lesno za Visa ,a kakvo ostava za American Express....
babinoyarentze

Мнение от babinoyarentze »

:D :D :D
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

е да ,ама как става проверката така да се каже и обмена на инфо между банките? ами че аз мога да напиша чек за 50 000$ и в България да ги дръпнат :P
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Заключено