Kak da si nameria rabota?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
LaRue

Мнение от LaRue »

Ако те устройва твоята гледна точка по въпросите с комплексите, я приеми за истина, аз нямам нищо против, пък и ти за мен си независим фактор, защото нищо в моя живот не зависи от теб.
Не съм съгласем, че ги пращам в трета глуха, но няма и да споря. Видно е, че съм по-възрастен от тях и възрастта не е проблем, както ти пишеш.
Дадох ти мално от моите данни за се успокоиш и да не мислиш, че съм "ходил прав под масата ...." и т.п. , които изписа по мой адрес.
Аз, също не желая да обсъждам професионалните ти качества и менталитет, а само дадох съвет ( изразих мнение).

ПП отново ти предлагам примирие
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
nobleman

Мнение от nobleman »

[/quote]

Здравейте и благодаря за вниманието.Съпругът ми е завършил вет.мед. в Ст.Загора и фин. и кредит.Не събираме точките поради възраста-40 и 43 г. - 1 точка.Стари ли сме за имигранти?
[/quote]
Виж и тука www.agcareers.com/canada.cfm
Joy

Мнение от Joy »

La Rue, за "правия под масата" го казах преди един месец. Много бавно загряваш... :roll: Освен това, За всеки разговор си има време и място...Да вмъкваш без никакъв смисъл извадки от тук и от там, ми се струва много глупаво!
Ако целта ти беше да кажеш,че ето и ти си на тяхната възраст че и повече,а си минал,така да беше казал.И ако искаше да бъдеш още по-полезен,разскажи как по друг начин събра необходимите точки,та не ти направиха проблем за възраст!
Забележи,между другото, че аз казах,че такива са малко,а не че няма!
survivor

Мнение от survivor »

Naistina kato se zapochne da se obsazhdat lichnite danni na nyakoy drug, veche se navliza v opasni vodi. Sluchva se, vseki mozhe da zalitne, vaprosat e da stava po-ryadko. Hayde sega, zhelaya vi uspeshen den i uspeshna sedmica! Pri men zapochvat dobre, zashtoto ni pusnaha parnoto :wave:
LaRue

Мнение от LaRue »

JOY, в потвърждение на моите думи си позволявам, да ти препоръчам да прочетеш това:
Smiatah vaob6te da ne se zahva6tam da pi6a vav foruma. Pravia tozi reverans samo kam tezi, koito mi otgovoriha savsem dobrojelatelno i nakratko se opitha da mi dadat savet.
Tozi reverans ne se otnasia kam onezi, koito izpolzvaha slu4aia da iztaknat "neveroiatnata si saobrzitelnost" i "nenadminati ka4estva", (sabrani v specialno zakupeni za tazi cel kufar4eta
Какво да направиш след това, можеш сама да решиш :oops:
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
Заключено