Ако те устройва твоята гледна точка по въпросите с комплексите, я приеми за истина, аз нямам нищо против, пък и ти за мен си независим фактор, защото нищо в моя живот не зависи от теб.
Не съм съгласем, че ги пращам в трета глуха, но няма и да споря. Видно е, че съм по-възрастен от тях и възрастта не е проблем, както ти пишеш.
Дадох ти мално от моите данни за се успокоиш и да не мислиш, че съм "ходил прав под масата ...." и т.п. , които изписа по мой адрес.
Аз, също не желая да обсъждам професионалните ти качества и менталитет, а само дадох съвет ( изразих мнение).
ПП отново ти предлагам примирие
Kak da si nameria rabota?
[/quote]
Здравейте и благодаря за вниманието.Съпругът ми е завършил вет.мед. в Ст.Загора и фин. и кредит.Не събираме точките поради възраста-40 и 43 г. - 1 точка.Стари ли сме за имигранти?
[/quote]
Виж и тука www.agcareers.com/canada.cfm
Здравейте и благодаря за вниманието.Съпругът ми е завършил вет.мед. в Ст.Загора и фин. и кредит.Не събираме точките поради възраста-40 и 43 г. - 1 точка.Стари ли сме за имигранти?
[/quote]
Виж и тука www.agcareers.com/canada.cfm
La Rue, за "правия под масата" го казах преди един месец. Много бавно загряваш...
Освен това, За всеки разговор си има време и място...Да вмъкваш без никакъв смисъл извадки от тук и от там, ми се струва много глупаво!
Ако целта ти беше да кажеш,че ето и ти си на тяхната възраст че и повече,а си минал,така да беше казал.И ако искаше да бъдеш още по-полезен,разскажи как по друг начин събра необходимите точки,та не ти направиха проблем за възраст!
Забележи,между другото, че аз казах,че такива са малко,а не че няма!

Ако целта ти беше да кажеш,че ето и ти си на тяхната възраст че и повече,а си минал,така да беше казал.И ако искаше да бъдеш още по-полезен,разскажи как по друг начин събра необходимите точки,та не ти направиха проблем за възраст!
Забележи,между другото, че аз казах,че такива са малко,а не че няма!
-
JOY, в потвърждение на моите думи си позволявам, да ти препоръчам да прочетеш това:

Какво да направиш след това, можеш сама да решишSmiatah vaob6te da ne se zahva6tam da pi6a vav foruma. Pravia tozi reverans samo kam tezi, koito mi otgovoriha savsem dobrojelatelno i nakratko se opitha da mi dadat savet.
Tozi reverans ne se otnasia kam onezi, koito izpolzvaha slu4aia da iztaknat "neveroiatnata si saobrzitelnost" i "nenadminati ka4estva", (sabrani v specialno zakupeni za tazi cel kufar4eta

Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended

This Account Has Been Suspended