Луканки???
Значи, няма да забравя как един приятел в Канада пълнеше червата, все едно презерватив пълни
и то с едни такива движения...
и ние всички седим и го гледаме, ритайки от смях, обаче той не се усеща какво прави. И се поклаща напред-назад със стола 

Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.
powered by Botzo
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.
powered by Botzo
Дори и до март да ти стои какво от това, аз цяло лято и през есентаsasho71 написа:Yahoo,
ами куца ти технологията тогавана мен до март ми стои в бидона и нищо му няма. явно разтвора не ти е в правилните пропорции.
дори си правя сърми и свинско със зеле примерно

И не е нужно да подчертавам че "страничните миризми" са само
няколко седмици и не влошават междусъседските отношения

А пропорциите са международно съгласувани и грешка неможе
да има: на всеки литър вода се слага 50гр сол. Това важи както
за кисело зеле, така и за кисели краставички

-
- Обратна връзка:
Айде стига, бре!
Нямате ли си работа или училище, та за луканки и суджуци сте се разприказвали? Не че имам нещо против тях - напротив - само че стигнах до извода, че за хубавите неща в този форум само се говори...
Това стана както и с домашната ракия - изписаха се куп неща, но все още никой нищо не е пробвал
Всеки си пие самосиндикално! Това не се отнася за Иван - той е изключение:)
Нямате ли си работа или училище, та за луканки и суджуци сте се разприказвали? Не че имам нещо против тях - напротив - само че стигнах до извода, че за хубавите неща в този форум само се говори...
Това стана както и с домашната ракия - изписаха се куп неща, но все още никой нищо не е пробвал