VanBc....denjat se usmihna ot sutrinta kato me podesti za tazi pesen...
I az taka...zaradi tova ochakvane, v sabota i nedlja se chuvstvam neverojatno...
Хе-хе тука има две основни линии, тия дето имат време и тия дето бачкат, ядат и спят. Аз за съжаление съм от вторите. Чакам weekend-a да се видя с близки, да чуя бг-то, да поизхарча малко пари, да сe наспя the last but not the least.
Ок наистина тук седмицата си минава от работа в къщи ама пак зависи как ще си го направиш.Аз например съм си отделил по 4ас и половина 3 дена в седмицата да ходя на фитнес и 2 дена съм на басейн.Тоест не ходим по заведения и кафета щото тук това се прави през уикенда ама ако ти се спортува или ходи на някакви курсове абеее все си зависи от теб .
Gesh написа:Хе-хе тука има две основни линии, тия дето имат време и тия дето бачкат, ядат и спят. Аз за съжаление съм от вторите. Чакам weekend-a да се видя с близки, да чуя бг-то, да поизхарча малко пари, да сe наспя the last but not the least.
Абе стига с това бачкане бре, по-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа... - това да запомниш от мене.
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...