"Красивите" "пътища" в Монреал

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
bateto

Мнение от bateto »

Verno be ,napravo se izkushavam da napalnya edin kamion ,ama kato se setya ,che na mitnicata ste mi vdignat pasporta na trupcheta za edna petiletka iztreznyavam barzo.Za spravka cigarite sa po 25-28d ameriken.Tuka v Canada sa леле maroderite.
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Тоя бизнес вече е зает от индианците, така че, който иска може да ходи там да си пазарува или направо в Щатите, ей ги къде са...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Аватар
Hemoglobin
Любим форумец
Любим форумец
Обратна връзка:

Мнение от Hemoglobin »

В САЩ още на границата се вижда коренна разлика. Досега как не съм видял там една дупка! Всички пътища (поне във щатите в които съм бил) са гладки.
Нали сте виждали как във всички амеикански филми янките се подиграват на канадците... е трябва да поживеете в Канада, после да идете малко до САЩ и ще разберете защо.
А за цигарките, аз си купувах Малборо за еквивалента на 3$ канадски. Тук някоие гъзе като си купи пура от магазина (която се продава на бройка за 2.00$ от оворена кутия която всъщност е бройката ала те си ги продават на по пуричка) и си я пуши като голяма работа. Помня същите кутии с евтини холандски пури (Титан, знаете ги повечето) са пак 3$ кутията... и така.

П.С. Днес направо се сецнах докато се връщах от работа и то на 15-та. Такава дупка беше. Тия изроди не им пука даже колко е опасно това за живота на хората.
"Бързата кучка слепи ги ражда"
българска поговорка
Заключено