Цена на билети до Ванкувър

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
vicsan
Обратна връзка:

Мнение от vicsan »

от www.wasteels.bg ми предложиха цена от 517 евро с вкл.такси за еднопосочен билет до ванкувър в края на януари с Луфтханза.

тел. 9769555, 9769595
Аватар
vladi

Мнение от vladi »

А двупосочен Ван - Амстердам - Сф - Амстердам - Ван по нова година ми стреваше 1350 канадски с таксите
nadiaK.

билети

Мнение от nadiaK. »

zdraveite,1 mesec aktivno tursih bileti za maika mi (okaza se che tia ne moje da doide po zdravoslovni prichini),no misliа, che namerih nai izgodnia variant sofia -Vancouver Sофиа-670ев.,агенциата е editours@abv.bg ,казва се Диди
enjoy

Мнение от enjoy »

tova s vklucheni taksi li e???

kato tsialo ot kude e po-izgodno da se vzemat bileti, ot Canada ili ot BG?
Аватар
Rainmaker

Мнение от Rainmaker »

ako poleta e bg-ca,bg po evtino e ot bg
i vice versa :beer:
DENITSA

Мнение от DENITSA »

[quote="Leon"]Аз до момента съм намерил това от сайта poleti.com

-- ednoposochen polet - British
izlita : Sofia 15 sep / 15.05
London s noshtuvka
kacane : Vancouver 18.40 + 1 den

letishtni taxi: 68 EUR
cena za vuzrasten: 423 EUR

Na men mi se struva malko skupichko, neznam. Koito ima poveche opit da spodeli.[/quote

Mislia, che ti triabva tranzitna visa za UK, tuikato dokolkoto mi e izvestno s 15min se previshava 24h bezvizov prestoi v London. biah travel agent v BG i do predi polovin godinatova biaha razpiasniata na BA, moje sega da sa promenili neshto. Az lichno doidoh s FB/KL via Amsterdam s one way. Triabva da znaesh, che One way ticket e po-skap ot Round trip. LH sa gotini, no proveri dobre routing-a, zashtoto ako ima overnight predpolagam che niama da e nai-izgodnoto. Ako imash vaprosi pitai, imam telefona na bivshata mi agencia za koiato rabotih i tozi koito raboti tam e mnogo gotin i moje da ti pomogne. Ako iskash tazi infop moga da ti ia napisha.
Аватар
Leon
Обратна връзка:

Мнение от Leon »

Ние вече пристигнахме във Ванкувър но с Lufhansa. Много ми хареса компанията и искам да ги препоръчам. Цената за месец септември беше 470 EUR с таксите за еднопосочен билет, като това беше най изгодното тогава. Седалките бяха много удобни. Стюардесите не седнаха нито за миг. Постоянно сновяха и питаха кой какво иска за пиене, за ядене. В Мюнхен Lufthansa си имат отделен терминал който за да го обиколиш трябва да имаш 1 ден свободен.
Заключено