от www.wasteels.bg ми предложиха цена от 517 евро с вкл.такси за еднопосочен билет до ванкувър в края на януари с Луфтханза.
тел. 9769555, 9769595
Цена на билети до Ванкувър
билети
zdraveite,1 mesec aktivno tursih bileti za maika mi (okaza se che tia ne moje da doide po zdravoslovni prichini),no misliа, che namerih nai izgodnia variant sofia -Vancouver Sофиа-670ев.,агенциата е editours@abv.bg ,казва се Диди
[quote="Leon"]Аз до момента съм намерил това от сайта poleti.com
-- ednoposochen polet - British
izlita : Sofia 15 sep / 15.05
London s noshtuvka
kacane : Vancouver 18.40 + 1 den
letishtni taxi: 68 EUR
cena za vuzrasten: 423 EUR
Na men mi se struva malko skupichko, neznam. Koito ima poveche opit da spodeli.[/quote
Mislia, che ti triabva tranzitna visa za UK, tuikato dokolkoto mi e izvestno s 15min se previshava 24h bezvizov prestoi v London. biah travel agent v BG i do predi polovin godinatova biaha razpiasniata na BA, moje sega da sa promenili neshto. Az lichno doidoh s FB/KL via Amsterdam s one way. Triabva da znaesh, che One way ticket e po-skap ot Round trip. LH sa gotini, no proveri dobre routing-a, zashtoto ako ima overnight predpolagam che niama da e nai-izgodnoto. Ako imash vaprosi pitai, imam telefona na bivshata mi agencia za koiato rabotih i tozi koito raboti tam e mnogo gotin i moje da ti pomogne. Ako iskash tazi infop moga da ti ia napisha.
-- ednoposochen polet - British
izlita : Sofia 15 sep / 15.05
London s noshtuvka
kacane : Vancouver 18.40 + 1 den
letishtni taxi: 68 EUR
cena za vuzrasten: 423 EUR
Na men mi se struva malko skupichko, neznam. Koito ima poveche opit da spodeli.[/quote
Mislia, che ti triabva tranzitna visa za UK, tuikato dokolkoto mi e izvestno s 15min se previshava 24h bezvizov prestoi v London. biah travel agent v BG i do predi polovin godinatova biaha razpiasniata na BA, moje sega da sa promenili neshto. Az lichno doidoh s FB/KL via Amsterdam s one way. Triabva da znaesh, che One way ticket e po-skap ot Round trip. LH sa gotini, no proveri dobre routing-a, zashtoto ako ima overnight predpolagam che niama da e nai-izgodnoto. Ako imash vaprosi pitai, imam telefona na bivshata mi agencia za koiato rabotih i tozi koito raboti tam e mnogo gotin i moje da ti pomogne. Ako iskash tazi infop moga da ti ia napisha.
- Leon
- Обратна връзка:
Ние вече пристигнахме във Ванкувър но с Lufhansa. Много ми хареса компанията и искам да ги препоръчам. Цената за месец септември беше 470 EUR с таксите за еднопосочен билет, като това беше най изгодното тогава. Седалките бяха много удобни. Стюардесите не седнаха нито за миг. Постоянно сновяха и питаха кой какво иска за пиене, за ядене. В Мюнхен Lufthansa си имат отделен терминал който за да го обиколиш трябва да имаш 1 ден свободен.