Kandidatstwane ot Kanada za landed immigrant
Напротив, даже е препоръчително, ако имаш някаква промяна която би повлияла благоприятно на кандидатурата ти (по-високо образование, повече стаж, взет езиков тест и т.н.), незабавно да уведомиш посолството. Най-хубавото е, че по новия закон, ако не са взели принципно решение по молбата ти, са длъжни да вземат под внимание промяната в статута ти и да ти присъдят съответните точки.Iana написа:... Po prinsip sum shuwala she ne e hubawo da izprahtah dopulnitelni dokumenti sled kato wednug si podal seliat application..
Според мене не ти трябва да се занимаваш с провинциалната процедура. Кандидатурата ти е много силна и не би трябвало да имаш проблеми - федералната процедура отнема време, просто трябва да имаш малко търпение.

Zdraweite!
Надявам се това което казваш да е така, защото наскоро мъжът ми си смени статута - от студентска виза на работна и ние си мислехме да не им изпращаме нови документи по повод смяната. Предполагам че ако изпратим, ще бъде в наш плюс, въпреки, че за това аз няма да получа повече точки. Той започна интерншип позиция с голяма (интернационална) фирма и е само за 16 месеца там. Мислехме, че ако изпратим новите документи за него, това ще ни забави още повече процедурата. Ти как мислиш?
Надявам се това което казваш да е така, защото наскоро мъжът ми си смени статута - от студентска виза на работна и ние си мислехме да не им изпращаме нови документи по повод смяната. Предполагам че ако изпратим, ще бъде в наш плюс, въпреки, че за това аз няма да получа повече точки. Той започна интерншип позиция с голяма (интернационална) фирма и е само за 16 месеца там. Мислехме, че ако изпратим новите документи за него, това ще ни забави още повече процедурата. Ти как мислиш?
От това, че мъжът ти е започнал работа наистина няма да получиш повече точки, но не виждам с какво тази информация би могла да забави или навреди на процедурата ти. Въпреки, че официално ти си водещият кандидат, имигрантската виза се издава на цялото семейство и за целта се оценява адаптивността на цялото семейство, а не само твоята. Това, че мъжът ти вече има работа, силно повишава адаптивността на семейството и макар и да не носи точки, е голям плюс.Iana написа:Zdraweite!