Ееееех, де да бях на такава заплатаmyhata II написа: Джоро, все се каня да те питам, на каква заплата си от ГРОБ ?

Ееееех, де да бях на такава заплатаmyhata II написа: Джоро, все се каня да те питам, на каква заплата си от ГРОБ ?
Важни критерии по който да различим тролски/жълт/събективен новинарски сайт:klisurov написа:Бихме могли да започнем с новинарски сайт, на чиято обективност бихме могли да се доверим.
Да не те е налегнала носталгията.klisurov написа:Бихме могли да започнем с новинарски сайт, на чиято обективност бихме могли да се доверим.
И т.к. не мисля, че има такъв, посочете, моля, примерно два, които "допълвайки се", да покажат относителната реалност в България.
Не.succes написа:Да не те е налегнала носталгията.klisurov написа:Бихме могли да започнем с новинарски сайт, на чиято обективност бихме могли да се доверим.
И т.к. не мисля, че има такъв, посочете, моля, примерно два, които "допълвайки се", да покажат относителната реалност в България.
Че е цирк цирк е, ама че бил на Коледа ми се струва прекалено значение му отдавате. Чудо голямо, че се събрали да изключват Местан по Коледа.Mielle написа:Пред този своеобразен ЦИРК в навечерието на Коледа, бледнее всичко останало!
/дори и поста над мен не е на нужната висота/
ДПС свиква по спешност Централен съвет на партията. Той ще се проведе от 13,30 часа утре, а малко преди това – от 13 часа се събира и парламентарната група, съобщи "Стандарт".
http://dnes.dir.bg/news/ahmed-dogan-dps ... 06616?nt=4"
Важното е да няма разцепление у форума.Ivan1007 написа:Годината на разцеплението
news.bg написа:Пазарджишки циганин скандализира Фейсбук с миниарсенал от оръжия
Видеоклип, който се разпространява в социалните мрежи и платформи за видеосподеляне като "YouTube", скандализира мнозина.
На него се вижда циганин, носещ по себе си солидно количество златни бижута, позиращ в геройска поза до бял "Мерцедес", в багажника на който сякаш има миниарсенал.