Alex_dim написа:От иглата отидохме много далеч.
Мисля, че за домашни нужди мастиленоструйният е по-добър от лазерния - документите могат да се оформят цветно и са по-красиви и представителни, пък който иска, може да кара на икономичен режим.
Все пак смятам, че напоследък all in one устройствата станаха съвсем достъпни и сега за $100-$150 човек може да се сдобие с принтер, копир и скенер, и то HP, Epson или Lexmark.
Що се отнася до цените, в Канада принтерите и all in one са около 2 пъти по-евтини в сравнение с БГ.
Абсолютно вярно!
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Hei приателчета аз имам НР 920с ами какво да ви кажа супер Е! Mastilenostruen i glavata mu ia palnia ve4e pove4e ot 10 pati. Konsumativa mu za 4 palna4ki e 17 leva tuka, a za Kanada ne znam. Otli4en e! Moiata jenka go pobarka ot ba4kane i o6te ne mradnal! Da e jiv i zdrav!! Nazdrave!
Благодаря ви за информацията приятели!
Специални благодарности на JОY, ще ти се обадя скоро!
Не обичам много устройствата от типа All in One, по-бързо се скапват, отколкото поотделно ако си ги имаш... Освен това на първо време едва ли ще ти трябва копир или скенер, поне на нас...
Лазерните принтери са хубави, с доста по-евтини консумативи и доста по-скъпи от мастилено-струйните... В София работих в община и всички официални писма, кметски заповеди (в това число и на Софиански) и др. сме разпечатвали на мастилено-струен HP.
Мисля си, че лазерните са по-подходящи за офиси...
Разбира се, въпрос на вкус, нужди и възможности...
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!