В кое точно сме първи?Mielle написа:Реално сме първи!
The Best Project Forever
- ablood
- Обратна връзка:
Re: The Best Project Forever
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Тази мис България ... това не може да е истина, това трябва да е някакъв кудош.
Та тя готов го разваля!
По-скоро бих заложил на някоя от съфорумничките.
Та тя готов го разваля!
По-скоро бих заложил на някоя от съфорумничките.
- optics
- Модератор
Седнала на палмата ли ?succes написа:По-скоро бих заложил на някоя от съфорумничките.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
- optics
- Модератор
Авеее, тая варненка слага в горния си джоб мис България § мисис Русия а.к.а. кро-кро Пернишки !

2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel
- ablood
- Обратна връзка:
Антония Петрова беше интересен случай - зрелищна красавица, която обаче беше ужасно нефотогенична. На видео и повечето снимки беше перфектна, но за радост на жълтата преса някои нейни снимки бяха наистина нелепи.optics написа:Авеее, тая варненка слага в горния си джоб мис България § мисис Русия а.к.а. кро-кро Пернишки !
- Bistra
- Напуснал форума
Избраха новата "Мисис Свят 2014"

Никой не призова за интернетно гласуване, а аз бях готова да я подкрепя ...от патриотични подбуди.
Ми срамно, я! Скивайте какво езиче вади!Конкурсът "Мисис Свят 2014" приключи, а победителка стана участничката от Беларус Марина Алексейчик, която впечатли журито с присъствие, красота и личностни качества.
Анита Желева е извън класираните финални 11 участнички. Пиарът ѝ Атанас Лазаров сподели пред нас, че заради голямата часова разлика - над седем часа, все още не се е чул с г-жа Желева.
Г-н Лазаров изрази разочарование относно реакцията в социалните мрежи относно визията на г-жа Желева. Той сподели, че е излята твърде много помия по неин адрес. Срамно е такова отношение към една българка, категоричен беше Лазаров. И помоли за по-добри оценки на труда ѝ, макар да се съгласи, че мнението на хората няма как да бъде модерирано.

Никой не призова за интернетно гласуване, а аз бях готова да я подкрепя ...от патриотични подбуди.

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Големи заядливци сте. Как изглеждала било най-важното... Откъде знаете какави са критериите?
Жената може пък да е направила приют за бедни, да ходи в събота сутрин в домове за възрастни да чете книги на хора, които не виждат добре, или пък всяка пролет да обучава млади агрономи как се ашладисват кайсии.
Шегата настрана, тези конкурси са абсолютно безполезна измислица и никой нормален човек не би си правил изводи за дадена държава от мисис Незнамкаквоси.
А на децата - браво.
Жената може пък да е направила приют за бедни, да ходи в събота сутрин в домове за възрастни да чете книги на хора, които не виждат добре, или пък всяка пролет да обучава млади агрономи как се ашладисват кайсии.
Шегата настрана, тези конкурси са абсолютно безполезна измислица и никой нормален човек не би си правил изводи за дадена държава от мисис Незнамкаквоси.
А на децата - браво.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
abloodНа детската Евровизия реално сме първи,но това едва ли те интересува особено.
Това го казаха и специалистите там.
Мисис България няма да я коментирам.Не желая не за друго,а защото подобно чудо ми беше шефка в БГ в голяма Застрахователна Компания.Пристрастна съм
Съвременните мениджърски постове в БГ се отреждат за подобни Миски и всички им ходим по гегата,докато не напуснем и не си купим еднопосочните билети.Факт!
Колкото за другото,харесва ли ви или не:
Няма съмнение, че боксът е един от най- древните спортове. Той е съществувал още преди повече от 5000 години, като в началото е бил под формата на обикновен юмручен бой. Науката сочи, че боксът е преминал от юмруци към спорт и изкуство за самозащита благодарение на древните олимпийски игри. Точно благодарение на тях, той се е разпостранил в началото в Гърция, а след това и много други места по света. Бойците са се били със ръкавици известни като „Цестах“. Било е задължително те да бъдат съблечени голи, а жените не били допускани да гледат боевете. По това време се е считало за неетично да се насочват удари в тялото и затова те се насочвали главно към главата.
Най- добрия роден боксьор е родения през 1981 година Кубрат Пулев, известен още като Кобрата. През 2012 година той стана едновременно европейски шампион по бокс и носител на европейската купа на Европейския боксов съюз.
Тотален Respect!
Това са фактите!Това е истината!
Другото са комплекси,малоценност,хейт и жалки коментари от хора,които не знаят какво е пот в залата или ходене пеша 6 километра или крос!Не говоря за форума,а по принцип!
Мисис България няма да я коментирам.Не желая не за друго,а защото подобно чудо ми беше шефка в БГ в голяма Застрахователна Компания.Пристрастна съм

Колкото за другото,харесва ли ви или не:
Няма съмнение, че боксът е един от най- древните спортове. Той е съществувал още преди повече от 5000 години, като в началото е бил под формата на обикновен юмручен бой. Науката сочи, че боксът е преминал от юмруци към спорт и изкуство за самозащита благодарение на древните олимпийски игри. Точно благодарение на тях, той се е разпостранил в началото в Гърция, а след това и много други места по света. Бойците са се били със ръкавици известни като „Цестах“. Било е задължително те да бъдат съблечени голи, а жените не били допускани да гледат боевете. По това време се е считало за неетично да се насочват удари в тялото и затова те се насочвали главно към главата.
Най- добрия роден боксьор е родения през 1981 година Кубрат Пулев, известен още като Кобрата. През 2012 година той стана едновременно европейски шампион по бокс и носител на европейската купа на Европейския боксов съюз.
Тотален Respect!
Това са фактите!Това е истината!
Другото са комплекси,малоценност,хейт и жалки коментари от хора,които не знаят какво е пот в залата или ходене пеша 6 километра или крос!Не говоря за форума,а по принцип!
леле! Опряхме дотам, че поводи за национална гордост да са ни детската Евровизия и некъв бабаит, спечелил евро-титла, за която Клечко не знае, че съществува.
Мене по- ма кефат футболните национали - равен с Малта са успели да направят само 8 други отбора като домакини. Е на туй му се вика short-list.
P.S. Форумо ми налага автоцензура. Туй "леле" не е баш каквото написах
Мене по- ма кефат футболните национали - равен с Малта са успели да направят само 8 други отбора като домакини. Е на туй му се вика short-list.
P.S. Форумо ми налага автоцензура. Туй "леле" не е баш каквото написах

Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
- Bistra
- Напуснал форума
Ахааа! Gotcha! И теб те е страх значи от проклятието.Mielle написа:Мисис България няма да я коментирам.

Тя е проклела всеки, който я критикува..."без секс да остане!"...Малей, какво ще правя без секс, ако вземе да се сбъдне!

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

- ablood
- Обратна връзка:
Google не обажда за никакви "специалисти" според които сме били първи. Втори сме.Mielle написа:abloodНа детската Евровизия реално сме първи,но това едва ли те интересува особено.
Или от партиотизъм да си дръпна щепсела и да се отдам на синдрома "машето гардже е най-хубаво"?
Bistra Вярно ли това е казала
Хаха!Не бе!просто от вчера се разхождат нейни снимки в нета и гледам да ги избягвам,че пред нея и чудовището от ЛохНес бледнее.
Ще се наложи да ми леят куршум!Но на МИСката в моята работа само обувките и струваха над 1000 лв като знаеш какви заплати получават там "простосмъртните".Някой яко е бил на злобарки и я е лансирал.
От друга страна 2014 е известна и с лансирането на Кончита Вурст та нищо не ме учудва вече!
Толкоз!
Иначе ето един виц по повода:Двама мъже се срещат и единият се оплаква колко е грозна жена му.
-Ама много ли е грозна?
-Брат....Смъртта като я види се преструва, че коси тревата.
ablood Добре де!Втори сме!Но нали си падате по футбол,ако нямаше смисъл от подкрепа на тези талантливи деца едва ли щеше Бербо да си прави труда да ги спонсорира.Че е щедър-щедър е!Но пък всеки си прави сметка на кинтитите!Дори и големите в спорта!

Хаха!Не бе!просто от вчера се разхождат нейни снимки в нета и гледам да ги избягвам,че пред нея и чудовището от ЛохНес бледнее.

Ще се наложи да ми леят куршум!Но на МИСката в моята работа само обувките и струваха над 1000 лв като знаеш какви заплати получават там "простосмъртните".Някой яко е бил на злобарки и я е лансирал.
От друга страна 2014 е известна и с лансирането на Кончита Вурст та нищо не ме учудва вече!
Толкоз!
Иначе ето един виц по повода:Двама мъже се срещат и единият се оплаква колко е грозна жена му.
-Ама много ли е грозна?
-Брат....Смъртта като я види се преструва, че коси тревата.

ablood Добре де!Втори сме!Но нали си падате по футбол,ако нямаше смисъл от подкрепа на тези талантливи деца едва ли щеше Бербо да си прави труда да ги спонсорира.Че е щедър-щедър е!Но пък всеки си прави сметка на кинтитите!Дори и големите в спорта!
- ablood
- Обратна връзка:
Тогава за кое сме "реално първи" дето два пъти го повтори? Или така си дрънкаш?
- optics
- Модератор
мисис-ката, преди 6 години

2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel
ablood По к`во сме първи?По к`во сме първи?
Ами по ей това сме първи!
Което е много,много жалко!Ама то с тази чалга не очаквахме и друго!
http://skandalno.net/balgariya-e-na-par ... orti-5311/"
Ами по ей това сме първи!

http://skandalno.net/balgariya-e-na-par ... orti-5311/"