Е ти пък сега... как можа така да развалиш хабера и чувството за представителна извадка от заглавието!joro написа:Да пишеш за цяла една нация че са прости е един вид расизъм. Независимо дали става въпрос за българи, негри, сирийци, руснаци......

Е ти пък сега... как можа така да развалиш хабера и чувството за представителна извадка от заглавието!joro написа:Да пишеш за цяла една нация че са прости е един вид расизъм. Независимо дали става въпрос за българи, негри, сирийци, руснаци......
Къде, в сюнгер клуба ли?Bistra написа: Може би и затова ме приемат толкова радушно.
Че то всичко е расизъм... Защо, да се пище, че руснаците били прости какво е...?!joro написа:Да пишеш за цяла една нация че са прости е един вид расизъм. Независимо дали става въпрос за българи, негри, сирийци, руснаци......
Според теб къде трябваше да го публикуват, в Държавен вестник ли ?Bistra написа:Написаното не е от простотия за съжаление, не е. Грешка е, че е сложено във Бъзиклийкс, но аз си мисля, че може да е било преднамерено.
Той и бай Алеко е писал под "измислена самоличност", но това не му пречи да притежава неподдаващо се на догми съзнание, вродена способност да приема нещата в тяхната нееднозначност, изменчивост и подвижност, свободно да ги размества, взаимно да ги замества и свързва според художествената логика и да изгради образа на знаменития национален герой "Бай Ганьо", в който е заложен реален исторически трагикомизъм.IRA написа:Когато човек вижда недостатъците си и ги признава пише от първо лице единствено число, а не под измислена самоличност, все едно няма нищо общо с написаното.
Да и когато се пише от българин, уж от името на англичанин, намирисва на добре режисирана пропаганда.IRA написа:Той е писал като българин за българите, аз не като англичанин за българите. Има огромна разлика. С по просто думи
"Ние сме такива..онакива" е добре, но "Те са такива .....онакива" не е добре.
Къде другаде може да е ?Kpetrov написа:На Сара Пейлин интервюто за атомната бомба над София и то ли от там беше?
Защо "беше"? Другарят, изпляскал въпросния цитат ни в клин ни в ръкав, все още си го приема за чиста монета и едва ли нещо може да пречупи вярата му в това.roumensp написа:Доколкото си спомням, май и него някой го беше приел за чиста монета ...