Билетите ще свършат по-бързо от за всички приятни нам групи... Феновете й се оказва, че не са никак малкоfighter написа:Че кой пък си купува билети за Глория
Значи толкова по-зле за теб janyzjanyz написа:Някои "умници" тук , са всъщност много ограничени.....Слушам освен Глория , но и метъл , бг. фолклор , класическа музика , ...електронна , джаз ........и всичко , което считам за талантливо и стойностно , ....А за ваше инфо ,когато аз съм слушал Лед Цепелин , навярно сте ходили прав под масата.
janyz написа:Павел , абе ти си пълен нещастник , много тесен мозък ,...Да , обичам да нося шинели ,както и костюми на Версаче или ако изкаш и на Майкъл Корс....Широко скроен човек съм ,....а ти - кон с капаци !!!
Да нямаш притеснение, че за това питаш?!Chomsky написа:...Вече споменах че се опитвам да си представя какво има предвид Преслава с "твоя тип жена и размер на любовта...". Явно и двете части описват жената, по нататъшния текст подкрепя, но силно ме озадачава, този женски размер на любовта... Някой с по поетични наклонистти може ли да анализира
Chomsky написа:Навремето, когато бях източноевропейски цървул, псувах всичката чалга много злобно. Мразех я. Щото си въобгъзявах, че всичко западно е много по възвишено. Сега когато вече съм пълен северноамерикански цървул, разбирам, че чалгата с не отстъпва кой знае колко (по морална нищета) на рапа или някои кънтри хави, че дори и на голяма част от поп музиката правена тук.
Не е достатъчно да си просто цървул закачен на дувара, а май е по-необходимо да си цървул, който е обиколил повече места, все пак за това се правят цървулите.
Какво като идва Глория. Е, аз няма да ида, защото въореки всичко още не ме кефи. Ама пък чак да се заяждам с хората няма да стане.
В интерес на истината, ЕнтелЕгентите, който слушат само определена музика са аПсолютни профани или се мислят за сноби.Павел написа:janyz написа:Някои "умници" тук , са всъщност много ограничени.....Слушам освен Глория , но и метъл , бг. фолклор , класическа музика , ...електронна , джаз ........и всичко , което считам за талантливо и стойностно , ....![]()
![]()
![]()
Ние всички ти повярвахме
Хаха, напомня ми: "Въпрос на вкус! Казало кученцето и си близнало под опашката..."plamsht написа: na vkus i tzvet tovarishti net..