Сигурно и двамата с жена ми не сме в ред, щом взаимно решихме аз да не присъствам, което явно автоматически ме прави лош съпруг и баща.anxeli написа:Както каза ИРА, ако протекат водите, стискате краката и право в болницата!
Много е опасно плода да остане без вода!
Едно време мъжете са черпили с пури и уиски отвън, сега тези на които им стиска стоят вътре и помагат на жена си, не е нужно да ве вторачват в екшъна, те стоят до рамото на жената и нищо не виждат, но помагат и морално и физически.
Това за търнофа беше много шалоу, сори...
И никакъв мъж бих казала.IRA написа:Всеки сам си решава . Ти си "лош баща" точно толкова колкото ablood е "пуси уип".
Ами анджък, де! Нормално е в следродилният педиод една майка да се грижи повече за новороденото, вместо да удовлетворява всеки сексуален каприз на мъжа си. Животът не е толкова къс. Има време да се навакса пропуснатото. А, ако той не се чувствува комфортно, виждайки жена си да ражда за каква връзка говорим въобще? Не дай си боже да се разболее от рак и да и опада косата, примерно. Какво ще я зареже, щото не му става онази работа ли, баси!IRA написа:Аз по скоро казвам, че нито някой е лош баща защото не присъства, нито някой друг е цитата по отгоре защото присъства. Това е въпрос на личен избор. Появата на дете в семейството е голяма промяна и се отразява във взаимоотношенията независимо от това как е протекло раждането.