Филм на ВВС за алкохолните оргии в Сл. бряг
Re: Филм на ВВС за алкохолните оргии в Сл. бряг
Нека се наливат, какъв е проблема? Те и в дивите английски села се наливат по същия начин, обаче там може, пък в България - не.
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
- Bistra
- Напуснал форума
Не бе нищо, да си пият! Ама направи като в Канада - държавата монополист по разпространението на алкохол и цена подобна на канадската ... След това : Good luck! Поне да имаме някаква полза, не ли?grozdan написа:Нека се наливат, какъв е проблема? Те и в дивите английски села се наливат по същия начин, обаче там може, пък в България - не.

Каква ни е ползата сега, нискокачествен мат'риал да се стича отвсякъде? Ние и без това там си имаме достатъчно.

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Най големите алкохолици които съм виждал до сега са канадците !!
База за сравнение
България и Испания !
А кой какво искал да покаже не знам,но онези на "Слънчев Бряг" догодина да се стягат за нашествие от ангилизи !
И накрая ще излезне следната народна поговорка:
"Вместо очи да извади,вежди изписа."

База за сравнение
България и Испания !
А кой какво искал да покаже не знам,но онези на "Слънчев Бряг" догодина да се стягат за нашествие от ангилизи !
И накрая ще излезне следната народна поговорка:
"Вместо очи да извади,вежди изписа."

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- Bistra
- Напуснал форума
Я, си помисли пак! Да не са били българо-канадци? Интересно би ми било на какъв език си комуникирахте, докато пиехте заедно и им броеше чашките?myhata II написа:Най големите алкохолици които съм виждал до сега са канадците !!

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

А бе верно хората разправят че там голямо село около вас и пият и са наливат сами в бараките денонощно !Bistra написа:Я, си помисли пак! Да не са били българо-канадци? Интересно би ми било на какъв език си комуникирахте, докато пиехте заедно и им броеше чашките?myhata II написа:Най големите алкохолици които съм виждал до сега са канадците !!
Почвам да си мисля че пишеш ей така напук да си опаки !

http://ca.shine.yahoo.com/blogs/shine-o ... 57109.html"
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- Bistra
- Напуснал форума
Не, не съм наопаки. Просто питам за лични впечатления. Не ми цитирай статии, това всеки го може!myhata II написа:А бе верно хората разправят че там голямо село около вас и пият и са наливат сами в бараките денонощно !
Почвам да си мисля че пишеш ей така напук да си опаки !![]()
http://ca.shine.yahoo.com/blogs/shine-o ... 57109.html"

И ти като Ира...Тя си лягала в 10 часа, с кокошките, обаче видяла пияни...в Куба. Ще да е било от безалкохолната Пиня Колада.

Mух, много ясно, че в Канада се пие повече от средното за целия свят. Въпросът е колко се пие в сравнение с Англия. Отговорът - там пият доста повече:

- MrGeek
- Путлер Капут
Ти да не живееш с бъмовете бе мухЪ?myhata II написа:Най големите алкохолици които съм виждал до сега са канадците !!

Марто, по-правилния въпрос трябва да е с колко повече на глава от населението унищожават алкохол в Канада, в сравнение с България и най-вече с абсолютните шампиони в дисциплината от Русия (са сила)?Marto написа:Mух, много ясно, че в Канада се пие повече от средното за целия свят. Въпросът е колко се пие в сравнение с Англия.

Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
IRA написа:Тия британци се държат като канадци в Куба![]()

Когато печелиш, не знаеш какво губиш & vice-versa!
Experience не можеш да си купиш, но винаги си го ПЛАЩАШ!
Колко искаш за 2-те бутилки (неразпечатани)?Bistra написа:Тц, в Куба няма какво да се пие!IRA написа:Тия британци се държат като канадци в Куба.
...Освен ром, де. Ама по мое мнение не става за пиене. Бутилката дето си я спечелих, щото се изявявах като артистичен талант още мухлясва в шкафа, а мъжа ми като капак на всичко купи още една "за спомен"...та са общо 2 - неразпечатани.
Само не си слагай цена катона SAQ...
Ромът е ингредиент на много коктейли!!!
Мухич,myhata II написа:Най големите алкохолици които съм виждал до сега са канадците !!
База за сравнение
България и Испания !
не е до количество, ами е до....трейнинг

Аз съм виждал канадци да се напиват от 2 бири.
Досега не познавам българин с такова "умение"

Мерси за статистиката , Марто!Marto написа:

Само едно ша кажа, вместо да се възмущава тъпата журналистка, всъщност трябва да е благодарна (от патриотична гледна точка) че така добре са ги организирали да ходят на тълпи (много много по малко проблеми), да пият до дупка (което и без това ще направят), и да се напиват до козирката (много по малко шансове некой местен индианец да ги пообере, пък и нещо повече ако се опъва).
А що се отнася до това че алкохола НЕ бил скъп.....не можах да схвана, това лошо ли е? Аз сега кво, предаване ли да правя колко е скъп алкохола тука??? И как тука няма да ме оберат, ама като нищо ша ма гръмнат. Ебах ти и тъпата журналистка просто. Грам разум няма.
А що се отнася до това че алкохола НЕ бил скъп.....не можах да схвана, това лошо ли е? Аз сега кво, предаване ли да правя колко е скъп алкохола тука??? И как тука няма да ме оберат, ама като нищо ша ма гръмнат. Ебах ти и тъпата журналистка просто. Грам разум няма.
Последно промяна от umeiko на Чет Окт 03, 2013 12:08 am, променено общо 1 път.
Ти май не знаеш че в Албена ситуацията е още по и най зле, откъм пречистване на водата деBistra написа:Между другото това лято, чудейки се къде да отидем, щото бяхме ходили вече в Албена, питахме едни приятели...къде, къде по нашето Черноморие да прекараме приятно за 5-6 дена...Един oт тях първосигнално предложи - в Сл. бряг естествено, заради баровете (на него само барове му в главата)...И аз споделих с майка ми, че така и така имаме намерение,... при което тя директно ми каза :"В никакъв случай! (Не заради баровете, разбира се. Аз съм пълнолетна)...Ами.... Там пречиствателната станция не е с достатъчен капацитет да поеме новите хотели и често тафтаците преливат в морето"...Та, англичаните, в този ред на мисли се радват на "чудесна" почивка. Ама, то като се понапиеш ти е все едно, ако паралелно на теб плува някое и друго лайно във водата.

- Bistra
- Напуснал форума
Възможно е. Нямам такива данни. Като бяхме там преди 5 години правеше впечатление, че комлексът се е запазил в почти първоначалния си вид откъм ново строителство, така че не би трябвало да има претоварване на канализацията (респ. пречистването на водите), за което говорех по-горе. Само не говори наизуст! Майка ми с това си вади хляба, все пак.umeiko написа:Ти май не знаеш че в Албена ситуацията е още по и най зле, откъм пречистване на водата де