Навърши се 1 година от атентата на бургаското летище

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Аватар
myhata II

Re: Навърши се 1 година от атентата на бургаското летище

Мнение от myhata II »

roumensp написа:
mama mia написа:А за извинението на Канада, това е част от разни там международни неписани закони и протоколи.
Атентаторът не е канадец по рождение, нито е живял в Канада в последните години. Смяташ ли, че Канада трябва да се извинява за постъпките на всеки "Хасан Хасан", вместо родната му държава ?

И ако някой си беше направил труда, щеше да види следното в Уикипедиа:
министърът на външните работи на Канада Джон Беърд осъжда нападението в Бургас като терористична атака, като изказва съболезнования на семействата на жертвите и пожела бързо възстановяване на ранените. Беърд добави: "Канада осъжда тези отвратителни актове без резерви," и отбеляза, че атаката съвпада с 18-тата годишнината от взривяването на еврейския център в Аржентина, и в който Иран и Хизбула са били обвинени от Аржентина при разследването
ТРЯБВА !
Най малкото че е ВЛЕЗНАЛ в България с "канадски паспорт"
Я сега да те питам аз теб един въпрос ?
Ти българин ли си или не ?
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
mama mia

Мнение от mama mia »

Мен не ме засяга има ли или няма извинение, осъждане, съболезнования ... Подразниха ме конкретни думи на конкретни персони, които постоянно ме впечатляват с "голямата си любов" към България и бг граждани. Та такива ми ти работи, другото е политика и съдебна система, сиреч мижи очи да те лажа :)
Останете си със здраве и не забравяйте корените си .
Съединението прави силата!
pumpy

Мнение от pumpy »

mama mia написа:
pumpy написа:
newcomer написа:и все още канадската страна не е поднесла извинение на България заради терористичния акт осъществен от неин гражданин при който загинаха 6 човека
Може би чака България да й се извини първа за мат'рала, който и е предоставила за граждани
Честно, извинявай, не ти разбирам тъпия сарказъм. Какво му е на материала, или себе си имаш предвид. Не приемам всичко канадско да е все хубаво, а българското да е отврат. А за извинението на Канада, това е част от разни там международни неписани закони и протоколи. На Израел нали им затвориха подобаващо устите, то другото са само подробности.
Не, нямам предвид себе си. Имам предвид мат'рала, на който все някой му е длъжен с нещо и на който все не му е удобно ни тук, ни там, ни ма майната си. Или като си се клел във вярност на Кралицата е нормално да искаш от новата ти държава да се извинява на Родината ти ? Що за двоен стандарт. Хвърли си канадския паспорт преди да се качиш на самолета за България, пък после искай каквото си искаш от Канада. Или Канада е виновна за поредния "измекярин", който е дошъл тук, поцицал е малко, взел е паспорт и се е разкарал, защото някой му бил крив "на тръстиката" ?????
Иначе аз нямам нищо против Родината си. Имам против част от мат'рала.
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

myhata II написа:
roumensp написа:
mama mia написа:А за извинението на Канада, това е част от разни там международни неписани закони и протоколи.
Атентаторът не е канадец по рождение, нито е живял в Канада в последните години. Смяташ ли, че Канада трябва да се извинява за постъпките на всеки "Хасан Хасан", вместо родната му държава ?

министърът на външните работи на Канада Джон Беърд осъжда нападението в Бургас като терористична атака, като изказва съболезнования на семействата на жертвите и пожела бързо възстановяване на ранените. Беърд добави: "Канада осъжда тези отвратителни актове без резерви," и отбеляза, че атаката съвпада с 18-тата годишнината от взривяването на еврейския център в Аржентина, и в който Иран и Хизбула са били обвинени от Аржентина при разследването
ТРЯБВА !
Аз съм българин по рождение (без право на избор) и канадец по желание. :D

И като ще се питаме - ти какво още правиш тука, нали Боко отдавна си замина ? :devil:
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... 71#p471521"
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

pumpy написа:Не, нямам предвид себе си. Имам предвид мат'рала, на който все някой му е длъжен с нещо и на който все не му е удобно ни тук, ни там, ни ма майната си. Или като си се клел във вярност на Кралицата е нормално да искаш от новата ти държава да се извинява на Родината ти ? Що за двоен стандарт. Хвърли си канадския паспорт преди да се качиш на самолета за България, пък после искай каквото си искаш от Канада.
Батката като цъфне отново след няколко години за пенЦия, ще се извини ли на тия дето плащаме данъци, за да има какво да получават такива като него ?
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Ами, аз чух от едно "птиче", дето работи в ДАНС, че му била фалшива книжката, с която се представял. Та за какво да се извинява тогава Канада, че ливански гражданин копирал канадска шофьорска книжка?...Странно, нали? :o
Загиналите не бяха ли израелски туристи или е имало и българи? Май Канада ще трябва да се извинява за същото и на Израел?...Или израелските "батета" нямат такива претенции? :D
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
mamutche

Мнение от mamutche »

Никоя държава не трябва да се извинява за това, че някой неин гражданин е терорист. И никой не го очаква от нея. Съвсем различно е, ако държавата е изпратила своя армия в чужда държава. Не одобрявам орезиляването на паметници или храмове. Но паметникът нямаше да бъде боядисан, ако имаше държавници, на които да им стиска да направят това изявление официално.

Кобрата победи, сега е моментът да се пишете българи.

Това, че дядо ви е умрял на Шипка (сметките показват, че сега сте около 100-годишни) не означава, че имате различно право на глас от китайчето, което е родено и живее в момента в България и е толкова българин, колкото и вие. Но относно патриотизма, ще цитирам Пратчет: "Родината е твоя само когато искат да умреш за нея." Патриотизмът, както и религията са имали своето време и място, но вече са отживелица. Но тъй като защитават нечии интереси и носят огромни пари, все още се лансират. Опитайте се например да обясните на 1 млн. сирийски деца бежанци кои са патриотите в родината им и защо трябва да останат без семейство и дом.

Докато се самоопределяте като българи/канадци/ливанци (респективно атеисти/християни/мюсюлмани или бели/негри/латино), а не като хора, ще водите безсмислени спорове. Останете със здраве!
newcomer

Мнение от newcomer »

Bistra написа:Ами, аз чух от едно "птиче", дето работи в ДАНС, че му била фалшива книжката, с която се представял. Та за какво да се извинява тогава Канада, че ливански гражданин копирал канадска шофьорска книжка?...Странно, нали? :o
Загиналите не бяха ли израелски туристи или е имало и българи? Май Канада ще трябва да се извинява за същото и на Израел?...Или израелските "батета" нямат такива претенции? :D
ами то не ти трябват агенти от данс да се информираш.всичко си го пише по вестниците.книжката на терориста била фалшива от мичиган/америка,ама паспорта му бил истински от британска колумбия/канада и баща му имал фирма за килими във ванкувър,а чичо му в торонто.
така,че повишете вниманието когато си пазарувате килими от килимарските магазини за имплантирани тротилови нишки в домашната постелка
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.

От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
newcomer

Мнение от newcomer »

roumensp написа:
pumpy написа:Не, нямам предвид себе си. Имам предвид мат'рала, на който все някой му е длъжен с нещо и на който все не му е удобно ни тук, ни там, ни ма майната си. Или като си се клел във вярност на Кралицата е нормално да искаш от новата ти държава да се извинява на Родината ти ? Що за двоен стандарт. Хвърли си канадския паспорт преди да се качиш на самолета за България, пък после искай каквото си искаш от Канада.
Батката като цъфне отново след няколко години за пенЦия, ще се извини ли на тия дето плащаме данъци, за да има какво да получават такива като него ?
:D :party: :D юнак вино пие,ахмак лозе копа :D
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.

newcomer

Мнение от newcomer »

м/у другото двама от атентаторите 2-3 седмици преди атентата идваха от мен да наемат кола ,но аз ги отрязах.сториха ми се много подозрителни,били румънски студенти в русе,а такива тук няма има турски.говореха на английски и един мой подхвърли няколко думи на румънски ,но те не реагираха на ;родния; си език.първо идваха да проучат какви коли имам и условията,после дойдоха след седмица ,но имах свободна кола чак след 3 дни,те дойоха след 2 ,казах им ,че още нямам ,а оня с перуката от фоаето на аерогарата бургас дето го взривиха ми се изцепи доста грубо-но кар но мъни.дойдоха на следващия ден когато вече имаха кола ,но вече бях убеден ,че хората са нередовни и ги отрязах тотално.
и добре направих,кой знае къде щяха да зарежат колата и дали изобщо някога щях да я открия

Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

roumensp написа:
myhata II написа:
roumensp написа:

ТРЯБВА !
Аз съм българин по рождение (без право на избор) и канадец по желание. :D
A така,значи си от маттрала !
Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

newcomer написа:всичко си го пише по вестниците
Ами аз вестници не чета. Само художествена литература. ;)
За сметка на това пия понякога с униформени...Нали знаеш, че си падам. :lol:
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
agent Ozo

Мнение от agent Ozo »

newcomer написа:м/у другото двама от атентаторите 2-3 седмици преди атентата идваха от мен да наемат кола ,но аз ги отрязах.сториха ми се много подозрителни,били румънски студенти в русе,а такива тук няма има турски.говореха на английски и един мой подхвърли няколко думи на румънски ,но те не реагираха на ;родния; си език.първо идваха да проучат какви коли имам и условията,после дойдоха след седмица ,но имах свободна кола чак след 3 дни,те дойоха след 2 ,казах им ,че още нямам ,а оня с перуката от фоаето на аерогарата бургас дето го взривиха ми се изцепи доста грубо-но кар но мъни.дойдоха на следващия ден когато вече имаха кола ,но вече бях убеден ,че хората са нередовни и ги отрязах тотално.
и добре направих,кой знае къде щяха да зарежат колата и дали изобщо някога щях да я открия
Еее, издънил си ме, бате. Аз ги изпратих като гарантирах за теб, че ще ги уредиш веднага и то по-тънко, а ти...!
Нищо де, свършиха си работа момчетата все пак.
Сега чакам България да се разсърди на Канада и да не праща повече емигранти, че се задръстихме тука от лош мат'рял. :)
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

agent Ozo написа: Сега чакам България да се разсърди на Канада и да не праща повече емигранти, че се задръстихме тука от лош мат'рял. :)
Теб кога ще те връщаме на обратно ? :^)
Стефан Цанев
agent Ozo

Мнение от agent Ozo »

myhata II написа:
agent Ozo написа: Сега чакам България да се разсърди на Канада и да не праща повече емигранти, че се задръстихме тука от лош мат'рял. :)
Теб кога ще те връщаме на обратно ? :^)
Когато се върне социализЪма в България. :)
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
Публикувай отговор