Контрапротест в защита на кабинета "Орешарски"

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Re: Контрапротест в защита на кабинета "Орешарски"

Мнение от ablood »

optics написа:...Партиите надали имат пари да плащат на протестиращи....

...Въобще хвърляне на пари (от Бойко) за протестиращи в момента не виждам как може да е полезно. Силата на Бойко е в сладките приказки, а в момента,
единственият силен ход е самокритиката...
Абсолютно несъгласен
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

dzverum написа:Благодаря за анализа и уточнението.
В тази тема се показват контра протестите. В по-предишният ми пост съм смесил думата за плащането и то умишлено в посока на нормалните протести защото за тях имам информация, че хора се хвалят с получаване на пари. Не съм казал кой/и с каква цел и защо точно плащат. Анализът, както виждаме може всеки да си го направи за себе си. Факт е, че някой плаща на конкретни хора, но май и той не знае какво точно им плаща.

Към госпожата - и Волен сигурно не плащаше по 30лв. на "яките" момчета от фитнесите в София да висят пред Атака нали?
Господина, аз на Волен подръжниците не ги познавам , но добре познвам майка си ,сестра си ... и няма изброявам всички, познавам дрои една част от основните организатори , на тях никой не им плаща.
Вие ли плащаш ,че си толкова сигурен? Каквото аз мога да чуя от 9000км , толкова можете и вие да чуете от един метър.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
agent Ozo

Мнение от agent Ozo »

dzverum написа:...Аз го чух с ушите си от първа ръка.
Това може би означава, че познаваш човек, който е бил на протеста само защото е взел пари за това.
Но със сигурност не значи, че всеки от протестиращите е на улицата само и единствено по тази причина. Както се опитваш да представиш нещата.
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

dzverum написа:Ми добре! Ти в БГ ли си? Или си Канада?
Аз го чух с ушите си от първа ръка.
Нека е слух...

Очаквам дамата от 9000км пак да ме нарече БСП, щото тя познавала "хора"...
Разпространяването на слухове е типично по комунистически и в конкретният случай налива вода във воденицата на БСП, така че не се учудвай че те сметнаха за провокатор.
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

Ако някой плаща на хора просто да ходят и да правят бройка, той е тъпанар.
Ако някой плаща, за да правят зулуми - е за затвора.

Що се отнася до целта с която се пускат слухове - на мен слух, че се плащало никак не ми влияе, не им влияе и на тези дето познавам и ходят на протестите.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
dzverum

Мнение от dzverum »

:y:

Пожелавам Ви приятно пляскане с ръце и гадаене.
Очевидно е, че с Вас дискусия се води трудно, още повече, ако човекът не от гоуемото добро утро!
Коментирайте си помежду си, явно знаете всичко и никой не Ви е нужен.
Преди се чудех защо има толкова много напуснали този форум или непишещи.
Е вече ми е ясно...
F*ck Google, ask me!
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

Не виждам за каква дискусия става въпрос. Темата беше пусната за да видим какви дементи подкрепят Орешарски. Окей - Видяхме (и препратихме)
dzverum, преди се бил чудел защо било имало толкова много напуснали ... Кога е това преди като се е записал преди 2 месеца ?
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
dzverum

Мнение от dzverum »

Хмм, какво значение има кога съм регистриран?
За твое лично инфо жена ми е регистрирана от 2005!
Нужно ли е да имаш регистрация, за да четеш форума?
Какво мерим тук?

Успех ти пожелавам!
F*ck Google, ask me!
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

dzverum написа::y:

Очевидно е, че с Вас дискусия се води трудно, още повече, ако човекът не от гоуемото добро утро!
Е вече ми е ясно...
Мисля че имаш грешна представа за това какво е предназначението на този форум, но пък предсказанията за това как ще трябва да бъде закрит поради липса на участници вървят вече 10 година без особен успех.
А иначе, на база непредставителната извадка недоволни кандидат-имигранти, мисля че мога да направя извода че тези дето го вадят голям по форумите, в общият случай се оказват силно разочаровани от Канада (за което пак форума им е виновен).
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

dzverum написа:Хмм, какво значение има кога съм регистриран?
За твое лично инфо жена ми е регистрирана от 2005!
Нужно ли е да имаш регистрация, за да четеш форума?
Какво мерим тук?
Успех ти пожелавам!
Мерси !
Не знам какво мерим - ти кажи. :)
Кога си регистриран, разбира се, нищо не доказва - спада в графата "наводящи бележки" които може да са но може и да не са верни.
Аз познавам лично минимум 6 човека които са се регистрирали и или са престанали да пишат или никога не са писали. Никой от тях не е обиден на форума или нещо такова.
Тъй че - да внимаваме с обобщенията. Имам предвид твоето "сега разбирам защо толкова хора са напуснали". Мислиш си, че разбираш, всъщност нагаждаш няколко факта към вече изградена хипотеза. Аналогично правиш и по въпроса за хората дето им плащали да ходят на протести.

2 юни 2012, budtel
dzverum

Мнение от dzverum »

Коко,
Отново го избивате на мерене!
Форума не го закривам, знам за какво е направен!
Канада е такава каквато сам си я направиш нали?

Обидих ли някого преди да ме нападнете?
Ако на някой му харесва непознати да го наричат комунист и купен и да им мълчи, аз не съм от този модел!
Явно се смята за нормално хора с много постове да обиждат директно и това да се толерира.
И двамата сте мод, защо не взимате отношение?
Koko написа:
dzverum написа::y:

Е вече ми е ясно...
Мисля че имаш грешна представа за това какво е предназначението на този форум, но пък предсказанията за това как ще трябва да бъде закрит поради липса на участници вървят вече 10 година без особен успех.
А иначе, на база непредставителната извадка недоволни кандидат-имигранти, мисля че мога да направя извода че тези дето го вадят голям по форумите, в общият случай се оказват силно разочаровани от Канада (за което пак форума им е виновен).
F*ck Google, ask me!
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Може би има платени. Тези от контрапротеста със сигурност са.
Майка ми ходи отвреме-навреме например да протестира, защото вярва, че правейки хепънинг ще променят избирателната система...За това нямам думи, но тя ми каза: "Не ми се бъркай!"...и аз не и се бъркам.
За мен протест е да излязат във всеки един от големите градове 200-300 000 души и да подложат на погром офисите на фирмите, за които лобираха предишното и сегашното правителство. Само така ще ги заболи. Такова нещо обаче не виждам как ще се случи в България. Там няма мъже. Доказано е през годините. И аз съм склонна да вярвам, че този цирк :" Щрак Марийка на портрет с .... напред!" е режисиран. Използуват наивитета на обикновенния човечец за да трупат активи, както едно време... Бяхме млади, веселяхме се по улиците. Нищо не се случи. => Изгубихме търпение. Вече се веселим, но не по улиците.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
dzverum

Мнение от dzverum »

http://www.novini.bg/news/147352-%D1%80 ... %82%D0%B0-(%D1%81%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BA%D0%B0-%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE" ).html
F*ck Google, ask me!
Pointzero

Мнение от Pointzero »

tonich написа:
ablood написа:....показвайки най-дъртите и нелепи участници в протеста...
Участниците в контрапротеста са 100-тина човека, докарани с два автобуса, които видяхте в началото на клипа. В самото видео са показани достатъчно добра извадка от тези 100-тина човека. ;)
Ти чувал ли си за "видео обработка"? Подобен софтуеър е отдавна достъпен до масовия потребител и с много малко акъл всеки може да си направи какъвто иска клип от различни парчета.
То и затова изключително рядко "клипове" се признават за доказателство в съда (след подобаваща експертна оценка)
Тук изключвам записи от охранителни камери, които, забележи са НЕПРЕКЪСНАТИ записи във времето.

П.С. - Напълно съгласен с Аблуда (пуф... с коя уста го казах :D )
Когато печелиш, не знаеш какво губиш & vice-versa!
Experience не можеш да си купиш, но винаги си го ПЛАЩАШ!
Pointzero

Мнение от Pointzero »

dzverum написа:Айде, че аз съм си в Селофия и гледам от първи ред мача.
Тези хорица, найстина се събират и се водят с рейсове - в случая това е "пернишки" регион, щото е близко и евтино за доставка.
Но навсякъде неофициално се говори за хора които се водят от цяла България и получават по 100лв. на човек да са на протеста, ако водят децата си по 25лв. на дете. На въпроси - кой Ви плаща те отговарят, че парите са от "американският" ГЕРБ, каквото и да значи това. Отделно хората, които си признават за парите твърдят, че са от Дупница, Брезник или други близки до София места, но всъщност говорят с акценти от Стара Загора, Ямбол, Бургас и други не толкова близки места.
Така, че цялата работа се режисира, но не всичко може да се управлява. Напъна е частичен и будните хора не могат да бъда заблудени...

Интересно мнение. Жалко, че си "цензурирал" другите си постинги...
В заключение да добавя - не се "връзвай" много на тези, които са ти отговорили - те си казват собственото мнение. Все пак форум е. Позволено е на всеки да (се излага) си излага мнението.... па било то и нереално или просто глупаво.
Когато печелиш, не знаеш какво губиш & vice-versa!
Experience не можеш да си купиш, но винаги си го ПЛАЩАШ!
Публикувай отговор