Уби змея!Chomsky написа: ...ще съм доволен, макар и прецакван вече няколко месеца (но в крайна сметка това е същността да си канадец).

Уби змея!Chomsky написа: ...ще съм доволен, макар и прецакван вече няколко месеца (но в крайна сметка това е същността да си канадец).
Първо, ще си платиш за рекламата....Chomsky написа:Балби,
кажи нещо за тази услуга, за 1ви път чувам воип телефон за 1$ на месец...
PointZero - само кажи цената!Pointzero написа: Първо, ще си платиш за рекламата....
Майтап!!!!
Не е толкова зле, особено ако нета ти е добър и без ограничение.. На мен лично ми се струва "добър" пакета като цена но ако може да се намери нещо по-добро защо не ?Chomsky написа: Но в момента излиза че за интернет + телефон + "кабелна" общо плащам $61,36 крайна цена на месец.
Много е !edin_potrebitel написа:Bell могат и по-ниско да паднат, в момента плащам 13,95+такси на месец за базовия телефон, без други услуги към тях. Обади им се пак, да си помислят.
Ти шегуваш ли се? При Бел базовия пакет с каквато и цена да са ти го предложили винаги е включвал само безплатни локални разговори. Всичко останало или го плащаш отделно при ползване или се обаждаш да ти го блокират за да не набереш някой "междуградски" разговор по погрешка. Още се чудя има ли някой да намира какъвто и да е смисъл в услугата стационарен телефон от Бел сравнено с която и да е voip телефон оферта.optics написа:И не казваш дали включва лонг дистанс (понятие отдавна забравено от хората дето сме отсвирили Бел)