Др. Станишев подканил да не се протака излишно, ами направо да им връчват властта. "Възродители" и "възродени" (pumpy добре го каза) са обединени с една цел - връщане на България в прегръдката на голямата червена мечка. Малоумника Сидеров е като жалък аматьор, сравнен с тях. Сега ще има един професионален lap-dance, със специална отстъпка за целокупния народ, която после ще му излезе през носа (на народа). Ама то човек обикновено си пати от главата! Късата памет е лошо нещо
Абе, що нЕмаше кебабчета в църквата?
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
Аз не мога да разбера защо толкова се палите? Дали ще е Сценарий 1 или Сценарий 2 за хората все ще е зле по мое лично мнение. Хората, обаче не мислят така. Гласуват за тези или онези и си ги избират.Изводът, който се налага като следствие е: Хората не са толкова зле, щом си търпят управниците и си ги преизбират. Така че ....Честито на победителите, които и да са! На мен отдавна не ми пука и не храня никакви надежди за тази държава, която по някакво нещастно стечение на обстоятелствата е и моя родина.
Само да припомня, че основната ми движеща сила за емиграция беше пълната изборна победа на НДСВ. Има ли въобще сега такава партия? ...Та викаш , Джовани, конспиратори сме били? Не бе, не сме! Реалисти сме просто.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")
myhata II написа:Aйде бе,какво става тук, Админи няма ли ?
Ако ми кажеш как точно да опеделя индивид, който се тупа по косматите гърди като голям "родолюбец", но който хал хабер си няма от творчеството на един от най-изтъкнатите възрожденци, които започват да се изучават още от детската градина (за справка: Малък Пенчо, "Пенчо бре, чети! ..."), тогава спокойно ще използвам твоето определение, мухЪ.
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада. Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
myhata II написа:Aйде бе,какво става тук, Админи няма ли ?
Ако ми кажеш как точно да опеделя индивид, който се тупа по косматите гърди като голям "родолюбец", но който хал хабер си няма от творчеството на един от най-изтъкнатите възрожденци, които започват да се изучават още от детската градина (за справка: Малък Пенчо, "Пенчо бре, чети! ..."), тогава спокойно ще използвам твоето определение, мухЪ.
Тук не се вижда никакво творчество гайчица нещастна, тук виждаме как един нещастник си въобразява че е нещо повече от себеподобните си с това че живее в друга държава
Да,ама НЕ,това от мен да го запомниш и сувинира ще си го носиш на вратът цял живот ако ще и в патагония да отидеш да живееш
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
martatabs написа:ГЕРБ + Атака = 121 депутати
БСП + ДПС = 119 депутати.
При това съотношение смятате ли, че ще има стабилност. И БСП и ГЕРБ имат експерти, но тази тяхна пуста надменност и отричане един от друг, няма да доведе до нищо хубаво за нас и за тях. http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5766351" , освен БСП всички останали имат спад при избирателите си.
ЦИК потвърждава получената патова ситуация - 120 на 120:
ГЕРБ 97 + 23 Атака = 120 депутати
БСП 84 + 36 ДПС = 120 депутати
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Проблемите са:
1. 49 % от имащите право на глас не са гласували
2. от останалите 51 % - 1/5 са гласували за малките партии (т.е. около 10% от всички гласоподаватели)
Т.е. "избранниците" представляват едва 41 % от народа. Те ти на легитимност!
Когато печелиш, не знаеш какво губиш & vice-versa!
Experience не можеш да си купиш, но винаги си го ПЛАЩАШ!
Pointzero написа:Проблемите са:
1. 49 % от имащите право на глас не са гласували
2. от останалите 51 % - 1/5 са гласували за малките партии (т.е. около 10% от всички гласоподаватели)
Т.е. "избранниците" представляват едва 41 % от народа. Те ти на легитимност!
49-те процента нямат право да мрънкат (аз също съм в тази група). Ако искат нещо различно, да са ходили да гласуват.
Избирателна система, при която няма "загуба" на гласове не съществува.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001