Доста некадърни бомбаджии беше наел Бакърджиев, някакъв набързо скалъпен проект, който изпотроши най-вече стъклата на БНБ. По онова време бях млад специалист по взривно дело и студент в МГУ, та знам, че други хора биха съборили мавзолея от раз, без да нанасят щети на околните сгради. Ама пусти политически поръчки........спиро написа:Разказ за дома на най-скъпия покойник в 15 снимкиТочно преди 15г. изчезна и последната нетленна останка от безсмъртния вожд и учител на българския народ Георги Димитров - неговият мавзолей.
София през очите на чужденците
Re: София през очите на чужденците
Re: София през очите на чужденците
Имаше култово заглавие във пресатат тогава - Мавзолея срещу Бъкърджиев 3:0.fighter написа:Доста некадърни бомбаджии беше наел Бакърджиев, някакъв набързо скалъпен проект, който изпотроши най-вече стъклата на БНБ. По онова време бях млад специалист по взривно дело и студент в МГУ, та знам, че други хора биха съборили мавзолея от раз, без да нанасят щети на околните сгради. Ама пусти политически поръчки........спиро написа:Разказ за дома на най-скъпия покойник в 15 снимкиТочно преди 15г. изчезна и последната нетленна останка от безсмъртния вожд и учител на българския народ Георги Димитров - неговият мавзолей.
Голямо събаряне падна и много зор видяха докаго го съборят, това е то, руска му работа, прочная - няма събаряне.
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)