София през очите на чужденците

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Аватар
the_coach

Re: София през очите на чужденците

Мнение от the_coach »

спиро написа:
Точно преди 15г. изчезна и последната нетленна останка от безсмъртния вожд и учител на българския народ Георги Димитров - неговият мавзолей.
Разказ за дома на най-скъпия покойник в 15 снимки
Доста некадърни бомбаджии беше наел Бакърджиев, някакъв набързо скалъпен проект, който изпотроши най-вече стъклата на БНБ. По онова време бях млад специалист по взривно дело и студент в МГУ, та знам, че други хора биха съборили мавзолея от раз, без да нанасят щети на околните сгради. Ама пусти политически поръчки........
Аватар
Koko

Re: София през очите на чужденците

Мнение от Koko »

fighter написа:
спиро написа:
Точно преди 15г. изчезна и последната нетленна останка от безсмъртния вожд и учител на българския народ Георги Димитров - неговият мавзолей.
Разказ за дома на най-скъпия покойник в 15 снимки
Доста некадърни бомбаджии беше наел Бакърджиев, някакъв набързо скалъпен проект, който изпотроши най-вече стъклата на БНБ. По онова време бях млад специалист по взривно дело и студент в МГУ, та знам, че други хора биха съборили мавзолея от раз, без да нанасят щети на околните сгради. Ама пусти политически поръчки........
Имаше култово заглавие във пресатат тогава - Мавзолея срещу Бъкърджиев 3:0.
Голямо събаряне падна и много зор видяха докаго го съборят, това е то, руска му работа, прочная - няма събаряне.
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Публикувай отговор