myhata II написа:Една от лошите черти на българина- първеню от селски произход, е да класифицира себеподобните си като самия него !!!
...което ти постоянно правиш.
И аз ти пожелавам приятна подкрепа и още по-приятно въртене на синджири и бензиностанции след това.
Зз разлика от теб ,аз съм готов да ги загубя.ама на теб не ти стиска и всеки се досеща защо,а да напомним и на госпин Канев че и църквата няма да го спаси след като се отворят досиетата !!!
Тука е заложено бъдешето на България и не може некакви си пожарникари или там еди какви си бивши и настоящи политици да ни извиват ръцете как ще живеем
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Тези EVN, EON и CEZ не бяха ли докарани от тройната коалиция като стратегически инвеститори? Не бяха ли те тези, които сключиха концесионните договори с тях?
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
myhata II написа:Една от лошите черти на българина- първеню от селски произход, е да класифицира себеподобните си като самия него !!!
...което ти постоянно правиш.
И аз ти пожелавам приятна подкрепа и още по-приятно въртене на синджири и бензиностанции след това.
абе какви бензиностанции.сега като дойде народната власт и му ги национализират барабар с реституираните имоти по чаршията мухата трябва пак да се спасява в пицарията на пакистанеца в торонто
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.
От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
newcomer написа:
абе какви бензиностанции.сега като дойде народната власт и му ги национализират барабар с реституираните имоти по чаршията мухата трябва пак да се спасява в пицарията на пакистанеца в торонто
Е, не е нужно, де! Я виж ти си предпочел "спокойния" живот в България! Може и той като теб да избере българското, пък и парите не са всичко на тоя живот! Чист въздух, природа...може да се хване козарче към някоя помашка махала, ще му плащат в яйца и мляко. Какво друго му трябва на човек?! Красота в душата и палачинка в стомаха! Джанките за сладкото са гратис.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")
newcomer написа:
Е, не е нужно, де! Я виж ти си предпочел "спокойния" живот в България! Може и той като теб да избере българското, пък и парите не са всичко на тоя живот! Чист въздух, природа...може да се хване козарче към някоя помашка махала, ще му плащат в яйца и мляко. Какво друго му трябва на човек?! Красота в душата и палачинка в стомаха! Джанките за сладкото са гратис.
е да де,само че не ходя да вилнея по улиците да свалям правителства щото който и да дойде на бизнеса ми му е все тая ,нито ще се подобри нито ще се влоши.аз завися единственно от чуждестранни клиенти и на добросъвестно отношение от тях към предоставените им превозни средства.
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.
От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Така приказват такива които са крали или са правили нещо незаконно и сега ги е страх,ами да ги е страх ,да са му мислили навремето какви са ги правили и стрували
myhata II написа:и сега ги е страх,ами да ги е страх...
Почтените хора няма от какво да ги е страх.
Знаеш не съм от страхливите.
Мухи, абе я разясни, че вчера ти правихме с любимия литературен анализ на писанията, увиснали на лифта като 2 влюбени гугутки...Гледай сега каква чест ти оказваме, нали си ни нещо като революционен "лидер" в странство.
Думата "първеню" от "първо авеню" ли произлиза?
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")