Уплашиха се !!

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Re: Уплашиха се !!

Мнение от Bistra »

myhata II написа:Една от лошите черти на българина- първеню от селски произход, е да класифицира себеподобните си като самия него !!!
...което ти постоянно правиш.
И аз ти пожелавам приятна подкрепа и още по-приятно въртене на синджири и бензиностанции след това. :y:
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Bistra написа:
myhata II написа:Една от лошите черти на българина- първеню от селски произход, е да класифицира себеподобните си като самия него !!!
И аз ти пожелавам приятна подкрепа и още по-приятно въртене на синджири и бензиностанции след това. :y:
Зз разлика от теб ,аз съм готов да ги загубя.ама на теб не ти стиска и всеки се досеща защо,а да напомним и на госпин Канев че и църквата няма да го спаси след като се отворят досиетата !!! 8)
Тука е заложено бъдешето на България и не може некакви си пожарникари или там еди какви си бивши и настоящи политици да ни извиват ръцете как ще живеем
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

myhata II написа:Зз разлика от теб ,аз съм готов да ги загубя.ама на теб не ти стиска и всеки се досеща защо
Защо? Аз не се досещам :?: :?: :?:
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
Marto

Мнение от Marto »

Bistra написа:
myhata II написа:Зз разлика от теб ,аз съм готов да ги загубя.ама на теб не ти стиска и всеки се досеща защо
Защо? Аз не се досещам :?: :?: :?:
Аде сега, много ясно. Аз по същата логика съм готов да загубя 100те си милиарда долара, еднорога си, както и любовта на Джесика Алба!

Кое сега е патриота, а муъ?!? :D
grozdan

Мнение от grozdan »

Тези EVN, EON и CEZ не бяха ли докарани от тройната коалиция като стратегически инвеститори? Не бяха ли те тези, които сключиха концесионните договори с тях?
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Днес освиркаха плевела на улицата.а що псувни изяде докато тичаше по улицата !!!
http://www.dnevnik.bg/video/2013/02/24/ ... dut_video/"

Хич да не си мисли за служебни правителства от работещи чистачки в президентството,много ще я объркат и ще страдат !!!
8)
Стефан Цанев
newcomer

Мнение от newcomer »

Bistra написа:
абе какви бензиностанции.сега като дойде народната власт и му ги национализират барабар с реституираните имоти по чаршията мухата трябва пак да се спасява в пицарията на пакистанеца в торонто
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.

От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

newcomer написа: абе какви бензиностанции.сега като дойде народната власт и му ги национализират барабар с реституираните имоти по чаршията мухата трябва пак да се спасява в пицарията на пакистанеца в торонто
Е, не е нужно, де! Я виж ти си предпочел "спокойния" живот в България! Може и той като теб да избере българското, пък и парите не са всичко на тоя живот! Чист въздух, природа...може да се хване козарче към някоя помашка махала, ще му плащат в яйца и мляко. Какво друго му трябва на човек?! Красота в душата и палачинка в стомаха! Джанките за сладкото са гратис. 8)
newcomer

Мнение от newcomer »

Bistra написа:
newcomer написа: абе какви бензиностанции.сега като дойде народната власт и му ги национализират барабар с реституираните имоти по чаршията мухата трябва пак да се спасява в пицарията на пакистанеца в торонто
Е, не е нужно, де! Я виж ти си предпочел "спокойния" живот в България! Може и той като теб да избере българското, пък и парите не са всичко на тоя живот! Чист въздух, природа...може да се хване козарче към някоя помашка махала, ще му плащат в яйца и мляко. Какво друго му трябва на човек?! Красота в душата и палачинка в стомаха! Джанките за сладкото са гратис. 8)

е да де,само че не ходя да вилнея по улиците да свалям правителства щото който и да дойде на бизнеса ми му е все тая ,нито ще се подобри нито ще се влоши.аз завися единственно от чуждестранни клиенти и на добросъвестно отношение от тях към предоставените им превозни средства.
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.

От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Така приказват такива които са крали или са правили нещо незаконно и сега ги е страх,ами да ги е страх ,да са му мислили навремето какви са ги правили и стрували :rock:

А ето цирка продължава и то на най високо ниво,тея наистина не се усещат накъде са тръгнали нещата....
http://www.standartnews.com/balgariya-p ... 79155.html"
Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

myhata II написа:и сега ги е страх,ами да ги е страх...
Почтените хора няма от какво да ги е страх.
Знаеш не съм от страхливите. :)
Мухи, абе я разясни, че вчера ти правихме с любимия литературен анализ на писанията, увиснали на лифта като 2 влюбени гугутки...Гледай сега каква чест ти оказваме, нали си ни нещо като революционен "лидер" в странство. ;)
Думата "първеню" от "първо авеню" ли произлиза? :?:
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

гу-гууу
:rofl:
Чети и влизай в час ,че досиетата ще се отварят и там ще лъснат гъзове чак до Канада 8)
Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

А дано! Чакаме го от началото на прехода, ама надали ще го дочакаме някогаш! :devil:
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Bistra написа:А дано! Чакаме го от началото на прехода, ама надали ще го дочакаме някогаш! :devil:
Както са тръгнали нещата,ако онези кретени не са ги изгорили или не ги затрият до месеци ще ги изкарат
Стефан Цанев
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

myhata II , къде се беше загубил? Върнал си се пълен с енергия.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
Публикувай отговор