Виж, аз, за разлика от теб, съм ги виждал тези "имена" на сценатаBistra написа:Ама ти ни даде 2-3 имена, които се гърчат за жълти стотинки по родните театри, което ми говори, че на запад не биха били особено вървежни. От друга страна правителството открито подпомагащо с еврофондове чалга културата. Онази тема, ако си забелязала е доста иронична. Защото аз никога не съм се представяла за нещо, което не съм. Е и Митко, който хич не ме чете е забелязал даже, че слабостта ми е луксозния живот и младите мъже.Това не ми пречи, обаче да посещавам културни мероприятия без да бия камбаната за това. За разлика от Мадам Кримон, която не веднъж е обявявала на всеослушание, че се занимава с разработването на културни проекти. Та затова и аз се опитах да и дам трибуна на изява, де. Ябълката също се опитваше в някои теми да ни вкара в определени модели на поведение и да ни поучава, та затова , моля...Думата е тяхна! Само че освен заяждания друго не видях. Затова и темата умря.

На мен това, което "консумирам" като култура в София, ми харесва и ми е достатъчно. Въпросът ми е има ли какво да го замени в Канада. Затова питах. Всеки да сподели личен опит.
А дано да не умре и тази.