Търся място, където да отседна

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
pumpy

Re: Търся място, където да отседна

Мнение от pumpy »

optics написа: Честито! Защо не споделиш решенията, че и други да знаят после.
Защото другите трябва първа да се научат жа живеят хем кратко, хем дълго на едно и също място и едва тогава ще могат да се справят с проблема без да лъжат :lol:
Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

avalerianov написа:В крайна сметка колкото и да съм тъп си намерих начини и решения на въпроса с правата за постоянно пребиваване и се оказва, че не съм загубил нищо, само дето малко ме стреснахте и най-важното не се налага да лъжа който и да било, не че съм си го мислил.
От чисто любопитство - това от Канада ли го написа и ако да, като permanent resident ли влезна?

Иначе, предполагам може да влезеш в Канада като permanent resident (само предполагам) с валидната си карта.

Не ти трябва да си сменяш картата, ако имаш SIN (може би и валидна шофьорска книжка) докато не напуснеш Канада отново с намерение да се върнеш. Ако кандидатстваш за нова карта обаче ще трябва да посочваш хуманитарни причини или нещо от сорта защо не удовлетворяваш изискването за пребиваване.

Само предполагам, че ако не кандидатстваш за нова карта и си седиш в Канада две и кусур години може и да мине номера да получиш нова карта, защото ще си удовлетворил изискването за две от последните пет.

Успех!
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.

Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Аватар
balbi

Мнение от balbi »

pumpy написа: Аз съм до тук. Реши какво точно си правил преди 4 години и пак питай. И кажи точно за какво питаш, че после не става ясно компоти или компютри ?
:y: Доста често не е ясно Пумпи....компоти ли, компУтри ли...
Публикувай отговор