becks написа:Браво за организацията. Пишете кога ви е следващото каране.
Само един въпрос - защо карате по улици и то от най-натоварените - Батърст и Еглинтън?
От Батърст/Шепърд до Бийчес 80% от маршрута ви може да мине през паркове с велоалеи, без грам автомобили - от Сънибрук Парк до Ашбриджес Парк e минимум 15 км велоалеи.
Мерсаж! А пътищата - тях съм ги поразучил донякъде и се ориентирам. Впрочем понеже понякога си карам до работа и вече не ми правят и впечатление. По велоалеите нямам грам опит. А работата е че понеже аз предложих и аз трябваше да измисля маршрута, та го направих така че да се ориентирам аз. На връщане както Стоян каза, експериментирахме точно с тая велоалея и беше много гот с изключение на едно място където трябваше да слезнем от колелата да катерим стръмни стълби.
Аз досега толкова дълго не бях карал но за следващия път съм готов и на повече. Днес се чувствам супер, мускулни трески нямам, явно съм развил някаква издържливост че другите момци са бая карали и трябва да ги догонвам.
В тая връзка момци дайте да се разберем - колелата винаги ли ще са около нас като спираме? Щото вие вериги не носехте. Ако ще правим така мен много ме устройва щото колелото ми ще олекне с 10кг дето на нанагорнищата иначе ме мъчат леко а и както се носехме с кафетата ми беше трудно да бутам с една ръка тежкото колело.
Beksе, колкото до теб и другите евентуални дето четат, ако някой няма достатъчно издържливост не е проблем да поскъсим маршрутите или да увеличим почивките докато се уеднаквим всички. Още повече че сме и с различни колела. Ако някой дойде с градско колело с гуми малък диаметър тип Балканче, няма да му е така лесно. Да не говорим ако някой е с фикси (колело с една скорост). Той Стоян хубаво предлага до Ниагара и аз съм много навит ама това е над 100км, нещо за което аз лично още не съм готов и ако няма да е с преспиване не се и хващам, че бая време ще падне каране. А и в Торонто има достатъчно места за разучаване.