Име на бебе
- optics
- Модератор
Re: Име на бебе
Победителят печели усмивка от бебето ?

Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Кръвната му група ще е рокаджийска, това е сигурно
А иначе ще трябва още 2-3 седмици да се почака за усмивка от него.
Аз също харесвам стари БГ имена и ако бяхме в България щеше да се казва Калоян, но имам познат с това име в Щатите и знам колко му е писнало всеки път да си спелва името.

Аз също харесвам стари БГ имена и ако бяхме в България щеше да се казва Калоян, но имам познат с това име в Щатите и знам колко му е писнало всеки път да си спелва името.
Сред българите тук най -популярни са Александър, Филип, Виктор и Кртистиан. Аз много харесвах името Елиат, ама мъжът не даде да кръстим детето така. Моя е Тео, само толкова, не Теодор. 

Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
- valioiko
- Модератор
- Обратна връзка:
Teo е много хубаво, на мен много ми харесва.
"До 9. ІХ. 1944 г., тази паметна дата, българският народ се намираше на ръба на една бездънна пропаст! След девети той направи съдбоносната крачка напред!" - Тодор Живков
Ох, не знам. Danielle се произнася почти хептен 1:1.miteto написа:Димов. Даниел Димов. Даниел се произнася почти 1:1 на английски както на български.Navi написа:Фамилията е Димов, на буква не сме се спрели.
(Bond. James Bond)
Сотир или Крум
Или пък Кевин, Стефан/Стивън.
Иначе си мисля, че действително е най-добре да изчакаш с името, докато се роди. Като го видиш и веднага ще му намериш име

Или пък Кевин, Стефан/Стивън.
Иначе си мисля, че действително е най-добре да изчакаш с името, докато се роди. Като го видиш и веднага ще му намериш име

Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
За пръв път съм напълно съгласен с Дики.
Дейвид - има много рок музиканти с това име.
Освен ако не държите на екзотични бг имена като Парашкева, Кубрат, Първолета, Богдан, Паун...
Дейвид - има много рок музиканти с това име.
Освен ако не държите на екзотични бг имена като Парашкева, Кубрат, Първолета, Богдан, Паун...

ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
Що пьк в БГ-то да не може да вьрви всичко,а пьк в Канада всичко може .Моита дьщеря се казва Жаклин,бившата ми жена -шантавата ,като разбра че ще е момиче рече и отсече ,това да е .Едно от малкото решения на които сме били на едно мнение .Аз лично се чуствам много добре с моето име ,превежда се на много езици.Не ми сьздава неудобства.Много ме кефи да се представям като Жорж.anxeli написа:Най-напред - честито!
Според мен не трябва да се избира име докато не видиш бебето, дали ще му отива. Аз така направих, имаш право няколко дена да му каваш само "бебето" докато измислиш... Иначе може всичко, в Канада всичко върви, по-скоро в бг ми е странно че всяко второ дете е Синтия, Катрин, Рене и т.н. Според мен по-екзотични са старобългарските имена, няма какво да ти ги изборявам, всеки ги знае. И без това с това -ов накрая никой няма да ни помисли децата за местни. Моя го взимат за русначе.
Ако имах втори син щях да го кръстя Маламир.
А за второ дете какво чакаш,покана
THE LAST LINE OF DEFENSE
- roumensp
Е, не е чак болка за умиране ... Какво да кажат тия, дето са ги кръстили Gaylord.Marto написа:Ох, не знам. Danielle се произнася почти хептен 1:1.miteto написа:Димов. Даниел Димов. Даниел се произнася почти 1:1 на английски както на български.Navi написа:Фамилията е Димов, на буква не сме се спрели.
(Bond. James Bond)

Друго по-универсално име е Антон, ама аз не съм му фен.
Александър е ОК.
Борис също се възприема лесно от местните, освен ако нямате притеснения, че ще го мислят за руснак.
Лично познавам дете Ross (от Росен), ама не е българско име ...
- ablood
- Обратна връзка:
Брат ми се казва Стефан (Stefan), но никой не го бъrка със Steven, а с аналогичното Stephan (ударението е на а-то)grozdan написа:Или пък Кевин, Стефан/Стивън.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Maлии, кви нетактични, може проблем да имам, я всеки да си гледа собствената репродукция!
Жаклин е по-приемливо, още от време оно някакви балерини и филмови героини го вкараха в главите на майките. Някои от новите обаче, в комбинация с нашенска фамилия са трудни за прегльщане
Сесил Карастанчова, Катрин Парапунова, Вивиан Домусчийска, по зле от Ричард Груев и Георг Раев взети заедно ...
Жаклин е по-приемливо, още от време оно някакви балерини и филмови героини го вкараха в главите на майките. Някои от новите обаче, в комбинация с нашенска фамилия са трудни за прегльщане

Циганите - на Сатурн !
Калоян 

- roumensp
В училище имаше Марк Кашеров.anxeli написа:Maлии, кви нетактични, може проблем да имам, я всеки да си гледа собствената репродукция!
Жаклин е по-приемливо, още от време оно някакви балерини и филмови героини го вкараха в главите на майките. Някои от новите обаче, в комбинация с нашенска фамилия са трудни за прегльщанеСесил Карастанчова, Катрин Парапунова, Вивиан Домусчийска, по зле от Ричард Груев и Георг Раев взети заедно ...
Нашият е с "off" накрая, като Smirnoff.anxeli написа:И без това с това -ов накрая никой няма да ни помисли децата за местни. Моя го взимат за русначе.

Стига бе. Даже последния Bond. James Bond се казва Craig. Daniel CraigMarto написа:Ох, не знам. Danielle се произнася почти хептен 1:1.miteto написа: Димов. Даниел Димов. Даниел се произнася почти 1:1 на английски както на български.
(Bond. James Bond)

Не знам дали знаеш, ама точно този Бонд е любимеца на меките китки, които са направо "гага" по него. Сериозно, съвсем сериозно.miteto написа:Стига бе. Даже последния Bond. James Bond се казва Craig. Daniel CraigMarto написа:Ох, не знам. Danielle се произнася почти хептен 1:1.miteto написа: Димов. Даниел Димов. Даниел се произнася почти 1:1 на английски както на български.
(Bond. James Bond)
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА