bp_de написа:...мога да ти наредя поне 5-6 фирми тука в УСА дето по време на кризата на повечето инженери им казаха – или подписваш че ти редуцираме кинтите на Х или шута и си безработен.
И на мен основния клиент се опита да ми излезе с този номер, вадейки ми вода от 9 кладенеца. Заядох се и вместо намаление си получих 4% увеличение.
Не мисля, че е сериозно да се вярва, че лекото намаляване на нечия заплата (иначе минаваща като разход), може да спаси някоя фирма от фалиране. Чиста цигания за повече печалба.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Най-високият процент на безработица сред мъжете в трудоспособна възраст в Европейския съюз е отчетен в България, сочи статистиката на Евростат.
15% са икономически неактивните мъже в трудоспособна възраст в България, като следват Румъния с 13,5 на сто и Унгария с 11,7 на сто, предаде БТА.
Имам много познати в София, всичките работят и получават големи за стандарта на БГ-то заплати, братовчедката ми в отдела по маркетинг взима към 2 000 лева на месец. Някои получават и повече. Все пак живеем в пазарна икономика, където заплатите трябва да се изкарват, а не да се дават от държавата и Партията.
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада. Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.