Климент Денчев разбра истината за Канада и прозря че навсякъде е едно и също с разликата че в България хората са на по високо интелектуално ниво и че системата в Сев.Америка нарочно ги прави слепи за да им слугуват и да не роптаят ,може би вече много хора като Ябълка го осъзнават и затова надигат глава а ти скъпа прочети пасажа,има много скрити неща а за книгата Ябълка ето това мога да ти предложаBistra написа:Да наистина, бог да го прости! И все пак...Ти го уважаваш заради старата му слава (както и аз), която постигна в България, но не и заради изявите му в Канада.А в това, което си постнал, честно да ти призная не намирам нищо изумително.myhata II написа:Единственния човек за уважение от мен до сега за жалост не е сред живите е бате Климбо-Климент Денчев
Бог да го прости !
Айде сега някои хора не ни създавайте стереотипи или измислени кумири, по които да се водим! Климент Денчев се върна в България за да завърши проваленият си в странство живот. Такива примери сигурно има бол, само че няма как да ме накараш да им се възхищавам...Сори!
http://knizhen-pazar.net/index.php?opti ... 1%82%D0%BE"

, бачкат си, гледат си семействата ... За повечето няма статии (рядко в местните бг вестници), а и не им дреме за форумското уважение.
, бачкат си, гледат си семействата ... За повечето няма статии (рядко в местните бг вестници), а и не им дреме за форумското уважение.
 ... Цитираните от теб хора са успяли да достигнат до смислено и щастливо съществуване, видяли са проблемите и от тази и от онази страна на океана и са ги описали увлекателно. Недостойни ли са всички, които са минали по същия път но нямат дар слово или журналист, готов да ги препита?
 ... Цитираните от теб хора са успяли да достигнат до смислено и щастливо съществуване, видяли са проблемите и от тази и от онази страна на океана и са ги описали увлекателно. Недостойни ли са всички, които са минали по същия път но нямат дар слово или журналист, готов да ги препита?  ...
 ... 

& ZIONISM
 & ZIONISM