Ихаа,ще има дискаунтAAdomination написа:Не съм глиган, съвсем нормална съм си.
172 см, 55 кг

Ихаа,ще има дискаунтAAdomination написа:Не съм глиган, съвсем нормална съм си.
172 см, 55 кг
Сестро, освен, ако не склонна да се обвържеш с мъж, много под нивото ти, трябва да си наясно, че:AAdomination написа:Мисля догодина да замина на студентска бригада в Канада, да се омъжа за някой канадец и да остана там
Аблъд не си прав има много самотници,бас хващам че до сега са и писали поне 5имаablood написа:Сестро, освен, ако не склонна да се обвържеш с мъж, много под нивото ти, трябва да си наясно, че:AAdomination написа:Мисля догодина да замина на студентска бригада в Канада, да се омъжа за някой канадец и да остана там
Свестните мъже почти никога не са свободни (ако са, може би нещо яко им куца).
Ако се навъртат около места, бъкащи от игриви бригадирки, то не е да се женят за тях, а само да им обещават за да ги изчукат. До следващата бригада.
Напълно осведомени са за бързите булки от източна европа, които най-вероятно ще ги изцедят, ще им стъжнят живота и накрая ще си доведът мъж от родното място.
Да, ама има такива които си мислят че обичат суденото. После като дойдат тука друго обаждат. Аз бях за Австралия, ама моята госпожа искаше снягТанграта написа:Фейк е отвсякъде тая работа.
До сега ПРЕЗ ЖИВОТА си, не съм видял жена, която изобщо да е в някакви разумни килограми и да обича студеното.
Не бързай с изводитеmortigur написа:И аз смятам че е някой като "батето"
Тя австралия не е избягала винаги можеш да се метнеш натам, като вземеш тукашния паспорт.demococcus написа: Да, ама има такива които си мислят че обичат суденото. После като дойдат тука друго обаждат. Аз бях за Австралия, ама моята госпожа искаше сняг![]()
Дали мога с тукашен паспорт да работя там!? А гадинките са мили, не пречатmortigur написа: Тя австралия не е избягала винаги можеш да се метнеш натам, като вземеш тукашния паспорт.![]()
Ама там нали знаеш скорпиони и змии да искаш. мани мани
Самотници, отговарящи на нейните критерии ли?myhata II написа:Аблъд не си прав има много самотници,бас хващам че до сега са и писали поне 5има
Имаше едно момче преди време си търсеше булка. Ти като модератор им свържи темите и готово!demococcus написа:Обаче ние отклоняваме темата.. трябва тука да намерим канадец за женене.... Та дайте да не се отвличаме, ами пуснете конкретни предложения
Бистра, дай линк или поне насока за търсене да изровим темата на този момък? Ще ги свържем веднага!Bistra написа: Имаше едно момче преди време си търсеше булка. Ти като модератор им свържи темите и готово!![]()
Bistra написа: Имаше едно момче преди време си търсеше булка. Ти като модератор им свържи темите и готово!![]()
![]()
Това направо си е за закачане на стената.......Bistra написа:А, че аз откъде да знам! Мярнало ми се беше навремето, защото той постоянно се оплакваше, че никоя не му се обаждала. Ваш си е Форума, ровете по архивите и търсете! Успех!
Айде пак да те спасим,дай оня ентусиаста с лигите и бла бла на личниBistra написа:Е, сега пък ще ме закачаш! Да не съм джебчийка! Опитвам се да помогна.