Куки бият семейството на основателка на ФБ група против Боко

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Аватар
myhata II

Re: Куки бият семейството на основателка на ФБ група против

Мнение от myhata II »

Bistra написа:
YOUPPI написа:Имал съм "щастието" да видя как действат тукашните полицаи при неизпълнение на тяхно разпореждане. Чудно ми е, как ли биха действали при аналогична ситуация :^)
Да не са ти изземвали цигари без акцизен бандерол? :)

Оо даа,тарашат ти колата и конфискуват,год.2009 юли,онтарио,индиански резерват, направо те разнищват и пишат дебел акт 8)
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

myhata II написа:Оо даа,тарашат ти колата и конфискуват,год.2009 юли,онтарио,индиански резерват, направо те разнищват и пишат дебел акт 8)
Ти що пушиш контрабандни цигари? Ааа-ма-ха!....Тарикат! :D
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Амахаа тука повече бият през пръстите :D
Стефан Цанев
YOUPPI

Мнение от YOUPPI »

myhata II написа:Амахаа тука повече бият през пръстите :D
Ако не са го застреляли преди това :fubar:
не съм дилетант - все пак две години съм се занимавал с тия глупости при това в реална бойна обстановка... ...факт е основното място на поражение - носа на самолета в областта на пилотската кабина леко над пода на кабината Eфр. Гийк
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

myhata II написа:Като казваме нещо нека да е с факти :y:
Прав си, мухЪ. Ама понякога е хубаво да не се бърза с обаждането, преди да са излезли всички факти. Ето ти съвсем пресен факт от най-високо ниво - Боко е обадил тази сутрин, че ще реже глави заради случая, ерго има нещо гнило щом мутрата се е стреснал толкова. :D
Премиерът Борисов поиска оставки заради случая с арестуваното семейство в София

Премиерът Бойко Борисов се извини и обеща оставки в МВР заради акцията по задържането и претърсването на дома на семейството Малина и Петър Начкови, които се оплакаха от полицейско насилие, след като бяха арестувани, докато паркирали автомобила си в квартал Илиянци в София.

Ще поискам някои оставки, заяви Борисов, който се включи по телефона в предаване на Би Ти Ви, докато в студиото се провеждаше разговор с пострадалото семейство.

Той се извини заради начинът, по който е проведена операцията и коментира, че на "тази жена спокойно могат двама полицаи да идат и да й връчат документите" и не е било нужно "да правят този цирк".

Той обясни, че още тази сутрин му предстои разговор по случая с вътрешния министър Цветан Цветанов.
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani

Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули

__ Powered by мухЪтЪ.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Така си и мислех.Поредният блъф. :D
Абре, Мухи, индианците от Канауаке палати вдигнаха покрай тия контрабандни цигари.
Като гледам няма пред всяко магазинче спрени по 2-3 полицейски коли да проверяват клиентите. Теб обаче са те били по пръстите.Добре ще му кажа!
Леле, ако пък знаеш на моята улица колко съсед-полицай имам.Все със страх се прибирам, че се държат за кобурите, скрити зад пердетата и могат да ме отстрелят. :D
Ама, държат се верно.Идвали са веднъж у нас, поради преплитане на линиите и недействително зарегистрирано обаждане на 911 от нашия пост.Единият се държеше за кобура, докато другият със съвсем любезен тон задаваше въпроси.Е, като се разбрахме си отидоха по-живо, по-здраво.Дори не пожелаха да влязат вътре да огледат.(Предполагам, че така е редно, като нямаш заповед.) :)
Българските им колеги обаче поради глупост прочуха фейс групата на това момиче и зад граница.Нищо, няма лошо! Повече реклама не вреди, нали така беше?! ;)
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Бай дъ уей бащата на най-добрата приятелка на дъщеря ми е полицай.Та той обясняваше веднъж, че трябвало да спрат Ризото (застреляния италиано-канадски мафиот) в Монреал за рутинна проверка. Е, след като го спрели,трябвало да проверят колата му. Проверили я и всичко било наред. Впоследствие (полицаите все още били там) той обаче се ядосал на шофьора си, поради неспособността му да се справи със стоящо на задната седалка детско столче.Започнал да му се кара на италиански и дори му зашлевил шамар пред полицаите.Как ли не са го арестували за това?Все пак говорим за известен на полицията мафиот.
Сега само не ми казвай, че лъжа, защото аз не съм "скелет" шофиращ ягуар! :D
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

MrGeek написа:
myhata II написа:Като казваме нещо нека да е с факти :y:
Прав си, мухЪ. Ама понякога е хубаво да не се бърза с обаждането, преди да са излезли всички факти. Ето ти съвсем пресен факт от най-високо ниво - Боко е обадил тази сутрин, че ще реже глави заради случая, ерго има нещо гнило щом мутрата се е стреснал толкова. :D
Премиерът Борисов поиска оставки заради случая с арестуваното семейство в София

Премиерът Бойко Борисов се извини и обеща оставки в МВР заради акцията по задържането и претърсването на дома на семейството Малина и Петър Начкови, които се оплакаха от полицейско насилие, след като бяха арестувани, докато паркирали автомобила си в квартал Илиянци в София.

Ще поискам някои оставки, заяви Борисов, който се включи по телефона в предаване на Би Ти Ви, докато в студиото се провеждаше разговор с пострадалото семейство.

Той се извини заради начинът, по който е проведена операцията и коментира, че на "тази жена спокойно могат двама полицаи да идат и да й връчат документите" и не е било нужно "да правят този цирк".

Той обясни, че още тази сутрин му предстои разговор по случая с вътрешния министър Цветан Цветанов.
Там е работата Гикс,нищо не обаждаш по темата,а кой какво бил казал,ти какво ще кажеш а ? 8)
Стефан Цанев
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Bistra написа:
Така си и мислех.Поредният блъф. :D
Абре, Мухи, индианците от Канауаке палати вдигнаха покрай тия контрабандни цигари.
Като гледам няма пред всяко магазинче спрени по 2-3 полицейски коли да проверяват клиентите. Теб обаче са те били по пръстите.Добре ще му кажа!
Леле, ако пък знаеш на моята улица колко съсед-полицай имам.Все със страх се прибирам, че се държат за кобурите, скрити зад пердетата и могат да ме отстрелят. :D
Ама, държат се верно.Идвали са веднъж у нас, поради преплитане на линиите и недействително зарегистрирано обаждане на 911 от нашия пост.Единият се държеше за кобура, докато другият със съвсем любезен тон задаваше въпроси.Е, като се разбрахме си отидоха по-живо, по-здраво.Дори не пожелаха да влязат вътре да огледат.(Предполагам, че така е редно, като нямаш заповед.) :)
Българските им колеги обаче поради глупост прочуха фейс групата на това момиче и зад граница.Нищо, няма лошо! Повече реклама не вреди, нали така беше?! ;)
Ми не е блъф,имам снимки:)
Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

myhata II написа:Ми не е блъф,имам снимки:)
На полицаите застъпили с крак "плячката"?И на теб отстрани с насинено око?
Давай, слагай ги да се посмеем! :D
budtel

Мнение от budtel »

Bistra, тук полицаите не бият, а директно застрелват. Справка: миналата година гръмнаха невинен колоездач, а бандита също беше застрелян защото извадил нож. Не че критикувам ситемата. На мен ми харесва да е по-строго, но всяка страна си и има стретегия за полицаите - как да действат, какво да правят. Това е така, защото всяка страна си има характерни особености.
Аз в България съм имал два случая при които си имах работа с полицаи. Не мога да се оплача от тях. Свършиха си добре работата и никой не ме бил.
Смятам, че проблема в тази тема е доста преувеличен. За Боко съм съгласен, че иска да наложи малко авторитарен режим. Но какво пък може да стане новия Путин на балканите. Какво толкова лошо има в това.
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

budtel написа:За Боко съм съгласен, че иска да наложи малко авторитарен режим. Но какво пък може да стане новия Путин на балканите. Какво толкова лошо има в това.
Ашколсун! На теб откакто ти просветна, че Боко всъщност играе послушното кученце на кремълското джудже, май почна да го харесваш. :D :rofl:
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani

Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули

__ Powered by мухЪтЪ.
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Гикс сега да те цитирам и аз
Демокрацията не е това което на теб ти се иска майна :)
Стефан Цанев
budtel

Мнение от budtel »

Муха, прав си. Повече от 20 години демокрация и ето го резултата. Мизерия и разруха - държавата е съсипана. Има ли някой който да вярва, че България ще стане страна от западен тип. Ако има още такива то те са в пълна заблуда. Това няма да стане никога, защото България е отроче на Изтока. За България Запада е мащеха. Ето и Меркел каза на Боко, че България има прекалено амбициозни цели. Моля? Г-жо Меркел това хората да искат да живеят нормално амбициозна цел ли го наричате.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

budtel написа:Bistra, тук полицаите не бият, а директно застрелват. Справка: миналата година гръмнаха невинен колоездач, а бандита също беше застрелян защото извадил нож. Не че критикувам ситемата. На мен ми харесва да е по-строго, но всяка страна си и има стретегия за полицаите - как да действат, какво да правят. Това е така, защото всяка страна си има характерни особености.
Аз в България съм имал два случая при които си имах работа с полицаи. Не мога да се оплача от тях. Свършиха си добре работата и никой не ме бил.
Смятам, че проблема в тази тема е доста преувеличен. За Боко съм съгласен, че иска да наложи малко авторитарен режим. Но какво пък може да стане новия Путин на балканите. Какво толкова лошо има в това.
Би ли пуснал линк за колоездача, моля.
Бих се учудила този бандит, дето е извадил нож, да не е бил застрелян.
Ти какво очакваше - полицаят да му сервира бразилско кафе, докато го моли да си предаде доброволно оръжието ли? :D
Публикувай отговор