Бях убеден, че точно ти ще го разбереш... и се оказах правivandaman написа:Между другото mufc ... никът ти това ли означава което си мисля или напротив??

Бях убеден, че точно ти ще го разбереш... и се оказах правivandaman написа:Между другото mufc ... никът ти това ли означава което си мисля или напротив??
Това ме сьмнява.myhata II написа:България 500 години е оцеляла
Не, докато бяхме там много неща не ни правеха впечатление, ама вече не е така.myhata II написа:България 500 години е оцеляла ,та сега ли ?
Утре да реша се връщам а вие ?
тука из форума има агитатори за врьштане в Бг-то, но на практика все оште са тук и нагьват паржоли, заштото много добре знаят, че в момента на земята няма по топло и сигурно място от Канада.Rambler написа:500 години е оцеляла ама на дали ще оцелее още 200 години. България е вече циганска държава, циганин да си. Аз съм от малко под балканско градче (Сопот) до преди две години имаше но бяха малко и бяха кротки. Последните няколко месеца от къде дойдоха не знам, ама са едни големи глутници да те е страх да се разхождаш. Седят на пейките на центъра до паметника на Вазов пият бира и крещят, мятат бесни гюбеци и се бият. Полицията нищо не може да им каже, бяха се опитали да ги изгонят но мой познат полицай изписа една кофа мастило по случая. Ето това е България в момента. За това се махам, ако не е Канада ще е Нова Зеландия, Австралия или където и да е но да не е в кошмара БГ.
Мухата утре да решиш ще се върнеш в България, ама като видиш за какво иде реч май бързо, бързо ще се метнеш на обратния полет. Много съм ги слушал такива. Една позната ми разправя същите ама в Гърция, дойде си и след 2 месеца ми вика "а тука не се издържа", друг пример мой много близки приятели живеят в Лондон 15 години и решиха де се приберат за винаги в БГ, тяхното завинаги беше една година и после бягай. Като решиш да се прибереш си остави една отворена врата, че ще ти се наложи да минеш през нея 100% като ти мине еуфорията от прибирането в България и като вземеш да гледаш реално на нещата.
По-сигурно ... може би, но по-топло ... определено имаOmega3 написа:... в момента на земята няма по топло и сигурно място от Канада.
А защо все не решаваш? Ще се избавиш от толкова много мъки по тази Канада.myhata II написа:Утре да реша се връщам а вие ?
Проблемът на Мухата е, че за n-години в Канада все още живее като новопристигнал - под наем, сам и кара кола за $200. Съответно си мисли, че всички имигранти са го докарали максимум до неговото ниво. В същото време не му стиска да се върне във Филибето, защото там и чистач от него няма да стане, съдейки по нивото на образование, което държи да демонстрира във всяка тема. Това при него не е един проблем, това е комплексна ситуация, разрешаването на която се усложнява с отлагане на началото на разрешаване.Omega3 написа:Муха, теб Бьлгария те е прогонила, Канада те е приела. Не мога да разбера какьв ти е проблема.