Кой се чувства Българин-Християнин !?!?
Re: Кой се чувства Българин-Християнин !?!?
А корена е важен.Стария крив корен от домашното огнище най-много топли!Но за да го оцени човек,трябва малко да постудува.
Документи Виена 07.05.2007
Интервю 27.05.2008
Документи Букурещ 29.05.2008
Покана Визи 02.10.2008
Визи 24.10.2008
Пътуване 31.10.2008
Интервю 27.05.2008
Покана Визи 02.10.2008
Визи 24.10.2008
Пътуване 31.10.2008
http://www.youtube.com/watch?v=F2rUa_R4QPQ"
http://www.youtube.com/watch?v=MaYiHKQ2QNM"
http://www.youtube.com/watch?v=MuH8yfaL ... ideo_title"
Всичките мъки и радости на дедите ни са събрани в ей тая малка земя,завещана ни от тях с кръвта и потта им, пропити в пръстта.Мир на праха им!
http://www.youtube.com/watch?v=MaYiHKQ2QNM"
http://www.youtube.com/watch?v=MuH8yfaL ... ideo_title"
Всичките мъки и радости на дедите ни са събрани в ей тая малка земя,завещана ни от тях с кръвта и потта им, пропити в пръстта.Мир на праха им!
Документи Виена 07.05.2007
Интервю 27.05.2008
Покана Визи 02.10.2008
Визи 24.10.2008
Пътуване 31.10.2008
Интервю 27.05.2008
Покана Визи 02.10.2008
Визи 24.10.2008
Пътуване 31.10.2008
Специално за мухата е този репортаж на Нова
http://play.novatv.bg/play/244179/"
мен ме хваща срам да се нарека "християнин" сред такива "пастири в лимузини" (но това е моя гледна точка и не ангажирам никого
)
http://play.novatv.bg/play/244179/"

мен ме хваща срам да се нарека "християнин" сред такива "пастири в лимузини" (но това е моя гледна точка и не ангажирам никого

- Bistra
- Напуснал форума
Е, ти сега пък! Това са новият "мисионерски" тип духовници.
Специално коментирам двамата висши духовници (игумена и митрополита), които са се обрекли на безбрачие - нямат жена, която да ги ръчка да изкарват повече пари т.е. би трябвало да дават мило и драго за вярата.

Специално коментирам двамата висши духовници (игумена и митрополита), които са се обрекли на безбрачие - нямат жена, която да ги ръчка да изкарват повече пари т.е. би трябвало да дават мило и драго за вярата.

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

- ablood
- Обратна връзка:
От една страна това е възмутително и срамно, от друга.... Не мога да намеря друга страна. Това лицемерие гадно.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Аблоод ако бяха ходжа и имам дали щеше да обадиш по темата изобщо
До Недялко
Аз съм християнин и не се срамувам от това,а тези примери за пашибозуци изобщо не ми ги пробутвай
До Недялко
Аз съм християнин и не се срамувам от това,а тези примери за пашибозуци изобщо не ми ги пробутвай
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- Bistra
- Напуснал форума
Не разбирам честно казано целта на тази тема.
Мухи, ти да не набираш членове за задгранична партия на национално-религиозна основа?Вече си имаме един такъв "Феномен" ("Атака" на Волен Сидеров).
Айде, без повече изцепки от този сорт, Моля! Ами, ако някой се декларира българин-мюсюлманин или българин-евреин, какво да го правим? За сапун ли?
Мухи, ти да не набираш членове за задгранична партия на национално-религиозна основа?Вече си имаме един такъв "Феномен" ("Атака" на Волен Сидеров).
Айде, без повече изцепки от този сорт, Моля! Ами, ако някой се декларира българин-мюсюлманин или българин-евреин, какво да го правим? За сапун ли?

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Като се научите да уважавате българската история и хората които са умрели за да сте българи днес ,тогава ще ви уважаваме и вас
По големи расисти от черните и мюсулманите няма,ако си мислиш че аз съм расист жестоко се лъжеш
По големи расисти от черните и мюсулманите няма,ако си мислиш че аз съм расист жестоко се лъжеш
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Муха, имам два контретни въпроса на които ще те помоля да ми отговориш просто с Да или Неmyhata II написа:Аблоод ако бяха ходжа и имам дали щеше да обадиш по темата изобщо
До Недялко
- вярваш ли че има Бог?
- наближава Великден - постиш ли в момента?
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Вярвам и не постя !!
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Муха, нали знаеш, че при чернилките е интересно и това, че се мразят едни другиmyhata II написа: По големи расисти от черните и мюсулманите няма,
не го знаех
Стефан Цанев
Стефан Цанев
И моя отговор го няма
, чуствам се дискриминиран 

- Bistra
- Напуснал форума
Муха, аз уважавам историята си, но съм родена 20-ти век. В момента живея във 21-ви. Какво има повече да говорим! Не мога да мразя евентуалните потомци на някогашните турци, които междувпрочем са като всички нас българи, защото някога си са взимали кръвен данък. 

Не да ги мразиш, а да се включваш в разговорите като "турското присъствие"и подобни гнусотии
Ето ти цитатче
Днес си говорих с една сирийка. Тя ми каза, че те са били 800 години под османско робство, и че сега историците им признават, че това са били най-спокойните времена в историята на Сирия.
Не се знае, ако не сме били под турско робство какви ужаси са можели да стават с България. Като изключим своеволията на башибозуците, турските управници са се отнасяли към българите не по-зле отколкото сегашните нашенски управници.
Освен, ако не се връзваме на стереотипа, изграден от многократно преекспонирани единични случай на "подтисничество".
тука какво ще кажеш в 21 век ?
Ето ти цитатче
Днес си говорих с една сирийка. Тя ми каза, че те са били 800 години под османско робство, и че сега историците им признават, че това са били най-спокойните времена в историята на Сирия.
Не се знае, ако не сме били под турско робство какви ужаси са можели да стават с България. Като изключим своеволията на башибозуците, турските управници са се отнасяли към българите не по-зле отколкото сегашните нашенски управници.
Освен, ако не се връзваме на стереотипа, изграден от многократно преекспонирани единични случай на "подтисничество".
тука какво ще кажеш в 21 век ?
Стефан Цанев
Стефан Цанев