Не искам да рекламирам учебното заведение - просто тук магистъра се завършва за една година, в т.ч. и защитата на дипломната работа, а за специалностите или застраховане или счетоводство и одит - те дават точки

Финанси и застраховане, Счетоводство и одит и Публична администрация са специалности, които носят точки и в Квебек перспективите за работа са много добри.fenomeno написа:В тази връзка аз имам едно питане: "Финанси" попада ли в списъка на търсени специалности, за които се дават точки, защото аз съм останал с друго впечатление или просто грешката е в мен? Мерси предварително!
Наистина ви благодаря, но аз тотално се обърках. В тази тема ми отговориха преди време, че финанси не е търсена специалност и точки не се дават. Реално в списъка с търсените има специалност, която отговаря на тази според мен и ако е така би трябвало да се дават 12 точки, но в действителност така ли е?emili_vn написа:Финанси и застраховане, Счетоводство и одит и Публична администрация са специалности, които носят точки и в Квебек перспективите за работа са много добри.fenomeno написа:В тази връзка аз имам едно питане: "Финанси" попада ли в списъка на търсени специалности, за които се дават точки, защото аз съм останал с друго впечатление или просто грешката е в мен? Мерси предварително!
Видях на сайта на университета, че за неикономисти срокът на обучение е 6 семестъра. А това са 3г.sudju4e написа:http://www.uni-svishtov.bg/Default.asp?page=mcprog
Не искам да рекламирам учебното заведение - просто тук магистъра се завършва за една година, в т.ч. и защитата на дипломната работа, а за специалностите или застраховане или счетоводство и одит - те дават точки