Добре де, ние Американците сме не образовани хора, научете ни вие умните Канадци.
Супер, я сега направи и изводи от това което си го постнал, не само на сеизмичната активност но и на амплитудата на земетресенията, къде са по-голямите и т.н
Californian написа:Добре де, ние Американците сме не образовани хора, научете ни вие умните Канадци.
Виж сега, американец ще станеш като вземеш гражданство. Засега си българин. Второ, образованите хора знаят, че националностите се пишат с малка буква, за разлика примерно от държавите, които се пишат с главна.
Californian написа:Добре де, ние Американците сме не образовани хора, научете ни вие умните Канадци.
Виж сега, американец ще станеш като вземеш гражданство. Засега си българин. Второ, образованите хора знаят, че националностите се пишат с малка буква, за разлика примерно от държавите, които се пишат с главна.
Да допълня Митето
Всички образовани хора знаят, че необразован е една дума.
“Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За Вселената все пак не съм сигурен.” Алберт Айнщайн
Californian написа:Добре де, ние Американците сме не образовани хора
Ти си американец, колкото планинския тапир е ескимос, а образоваността ти вече е очевадна.
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада. Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Хм - ами по скоро на всички които не са запознати с Канада и хората там им стана ясно какви са - чака ги ако не същата - то още по-голяма злоба
и за съжаление не само от форума го виждам това а и реалността си е такава -
от 2-3 събирания на Българо Канадци в Канада на които съм присъствал
А надявам се за добротата и топлотата на Американците си пролича
Пожелавам ви една приятна и лека седмица на вас 3мата - образованите щастливите и тъй нататък
За пореден път се досещам защо в Канада ще стъпа след 3тото произшествие
Californian написа:
Кой са първите две произшествия?
Навярно Другарят НовоАмериканец е имал предвид Пришествие, като е писал произшествие. Само, че първо трябва да дойде Второто Пришествие и чааааак след това, иде ред на Третото ( евентуално).
Бисери...бисери..
П.С. Уважаеми НовоКалифорниецо, ние българите в Канада, не сме злобни, просто се опитваме да те научим що е туй български език, граматика и пунктуация, защото така, като те гледам(е), май ти липсват първите 7 годинки. И не забравяй - На лъжата краката са къси
“Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За Вселената все пак не съм сигурен.” Алберт Айнщайн
Californian написа:Хм - ами по скоро на всички които не са запознати с Канада и хората там им стана ясно какви са - чака ги ако не същата - то още по-голяма злоба
и за съжаление не само от форума го виждам това а и реалността си е такава -
от 2-3 събирания на Българо Канадци в Канада на които съм присъствал
А надявам се за добротата и топлотата на Американците си пролича
Пожелавам ви една приятна и лека седмица на вас 3мата - образованите щастливите и тъй нататък
Калифорниецо, според мене наистина е по-добре да не идваш в Канада, че почва да ме обзема страх какво може да й се случи на Канада с такива имигранти като тебе.