Павел написа:Аз на Калифорниеца се уморих да му обяснявам, че е най-наивния човек на планетата. И на петокласник му е ясно, че "адвоката" ще го изработи, ако изобщо е адвокат, щото никой легитимен такъв няма да му обещае подобно нещо, ЛЕГАЛНО неосъществимо.
Хубо де, малко ми приличаш на църковните хора от средновековието - дето са твърдяли, че земята е плоска...
За всяко нещо в живота си има начини , легални.
И да допълня - не е "здравословно" да лъжеш във формите. Аз например, ако не бях декларил тия 50-60 бизнес-трипа до Щатите, за които нямам никакви печати в паспорта, щях да се поставя в още по-лошо положение, защото тия на бордера бяха tip-вали CIC относно честите ми пътувания. Ако бях излъгал и укрил тия пътувания, можеха дори да ме подгонят за fraud, ако искат.
roumensp написа:И да допълня - не е "здравословно" да лъжеш във формите. Аз например, ако не бях декларил тия 50-60 бизнес-трипа до Щатите, за които нямам никакви печати в паспорта, щях да се поставя в още по-лошо положение, защото тия на бордера бяха tip-вали CIC относно честите ми пътувания. Ако бях излъгал и укрил тия пътувания, можеха дори да ме подгонят за fraud, ако искат.
Аз съм програмист, от такива неща не разбирам, за това се плащат луди пари на адвокати, препоръчани ми от семейството, със същото положение е братовчедка ми - която взе паспорт и гражданство а е била в канада 1 месец от 3те години.
Всичко става на този свят, много е важно кой те представлява и колко добре познава вратичките в закона.
roumensp написа:И да допълня - не е "здравословно" да лъжеш във формите. Аз например, ако не бях декларил тия 50-60 бизнес-трипа до Щатите, за които нямам никакви печати в паспорта, щях да се поставя в още по-лошо положение, защото тия на бордера бяха tip-вали CIC относно честите ми пътувания. Ако бях излъгал и укрил тия пътувания, можеха дори да ме подгонят за fraud, ако искат.
Аз съм програмист, от такива неща не разбирам, за това се плащат луди пари на адвокати, препоръчани ми от семейството, със същото положение е братовчедка ми - която взе паспорт и гражданство а е била в канада 1 месец от 3те години.
Всичко става на този свят, много е важно кой те представлява и колко добре познава вратичките в закона.
Е, и аз съм програмист, доста повече годинки от теб, но разбирам и от доста други неща. Не вярвай безрезервно на всичко, имаш и собствена глава.
Колкото до братовчедка ти - заради такива като нея мотаят такива като мен. Тя не е намерила "вратичка в закона", а го е излъгала.
Последно промяна от roumensp на Пон Фев 21, 2011 2:35 pm, променено общо 1 път.
Е, и аз съм програмист, доста повече годинки от теб, но разбирам и от доста други неща. Не вярвай безрезервно на всичко, имаш и собствена глава.
Колкото до братовчедка ти - заради такива като нея мотаят такива като мен.
Със сигурност имаш повече опит от мен, аз съм младо момче, но борбено, щом съм стигнал до 6те цифрички годишна заплата + 20 дни PTO + 10 сик дейс и т.н
А силно се надявам, ти в BC да си стигнал поне моето, че като знам колко са къщите там, и ме заболява главата, те в Кали са по-евтини.
Californian написа:Със сигурност имаш повече опит от мен, аз съм младо момче, но борбено, щом съм стигнал до 6те цифрички годишна заплата + 20 дни PTO + 10 сик дейс и т.н
А силно се надявам, ти в BC да си стигнал поне моето, че като знам колко са къщите там, и ме заболява главата, те в Кали са по-евтини.
Мен не ме мисли, аз съм емигрирал в Канада от Щатите, не от БГ.
Californian написа:Със сигурност имаш повече опит от мен, аз съм младо момче, но борбено, щом съм стигнал до 6те цифрички годишна заплата + 20 дни PTO + 10 сик дейс и т.н
Мен не ме мисли, аз съм емигрирал в Канада от Щатите, не от БГ.
е аз същото направих малко обратно по посока на твоето.
Та не ме мисли и мен, представи си как BC е най-приятната част от Канада,
и се сети, че Калифорния е най-приятната част от цяла Северна Америка.
Той Павката вече ви зададе въпрос в друга тема, защо се връзвате на този тролски образ.
Калифорниец, опасявам се, че ако продължиш още малко да играеш по нервите на административния екип с бруталното тролене на пълни глупости в сериозни секции на форума, виртуалната ти особа ще бъде наградена с дълга и заслужена почивка (отново виртуална). Надявам се схващаш за какво става въпрос и го считай за предупреждение.
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада. Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
MrGeek написа:Той Павката вече ви зададе въпрос в друга тема, защо се връзвате на този тролски образ.
Калифорниец, опасявам се, че ако продължиш още малко да играеш по нервите на административния екип с бруталното тролене на пълни глупости в сериозни секции на форума, виртуалната ти особа ще бъде наградена с дълга и заслужена почивка (отново виртуална). Надявам се схващаш за какво става въпрос и го считай за предупреждение.
Ти си един мил човек - с гордост човек може да те нарече Канадец