как и кога информирахте Бг, че живеете в Канада

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
emimilanova

Re: как и кога информирахте Бг, че живеете в Канада

Мнение от emimilanova »

balbi написа:Ако пускаш декларацията преди да напуснеш БГ ти искат пари.
Какви пари са ви искали при подаване на декларацията :o Ние си подадохме преди да тръгнем и всичко си е ок. Освен ако не сте имали стари задължения може би :?:
Аватар
balbi

Мнение от balbi »

Старите задължения не са обвързани по никакъв начин с декларация за бъдещ период. Не помня какви пари искаха, но ни поискаха и се чупихме без подаване на никакви декларации :)
chrst

Мнение от chrst »

Това е интернет адресът, на който всеки може да си направи справка за здравния статус по ЕГН. Дано да е от помощ на хората с въпросите.

https://inetdec.nra.bg/pls/pub/home.htm ... tatus.home"
pumpy

Мнение от pumpy »

Аз помня, че при едно от връщанията ми в БГ, през 2007 отидох до военното окръжие, но и аз не помня за какво точно и какво свърших. Остана да им пратя копие от паспорта си някой ден, като го получа, но не съм го направил. Не съм уведомил и където трябва, а къде ли трябва точно, за това че съм придобил и чуждо гражданство, но съм приел, че един ден ще плащам глоби и толкова - то все едно ще ми измилят нещо да си закърпят някоя дупчица в бюджета и от мен - халал да им е......
Публикувай отговор