Причината е, че използва услугите на Hong Kong Post, които са доста по-евтини от UpS Ground.MrGeek написа:...безплатната доставка на първия търговец идва малко съмнителна...
Гийк, не си наясно са мат'ряла май...

Причината е, че използва услугите на Hong Kong Post, които са доста по-евтини от UpS Ground.MrGeek написа:...безплатната доставка на първия търговец идва малко съмнителна...
По какво съдиш, че използва тия услуги? По това че продавача е от Хонк Конг ли?tonich написа:Причината е, че използва услугите на Hong Kong Post, които са доста по-евтини от UpS Ground.MrGeek написа:...безплатната доставка на първия търговец идва малко съмнителна...
Гийк, не си наясно са мат'ряла май...
Чак пък безплатни няма как да са. Ето точен калкулатор на тарифите им. Можеш да си сметнеш точно колко всъщност струва доставката на тази батерия (предполагам лесно можеш да й измериш теглото плюс още известен грамаж за опаковката).kill_u написа: Ако е така наистина пощите там са безплатни защото съм поръчвал от dealextreme и всичко идва с тях.
Е MrGeek, ако я пратят с тия пощи както каза колегата tonich те са си я забили цената на доставката в цената на батерията.MrGeek написа:Чак пък безплатни няма как да са. Ето точен калкулатор на тарифите им. Можеш да си сметнеш точно колко всъщност струва доставката на тази батерия (предполагам лесно можеш да й измериш теглото плюс още известен грамаж за опаковката).kill_u написа: Ако е така наистина пощите там са безплатни защото съм поръчвал от dealextreme и всичко идва с тях.
Именно, така можеш да прецениш колко идва цената само на батерията.kill_u написа:Е MrGeek, ако я пратят с тия пощи както каза колегата tonich те са си я забили цената на доставката в цената на батерията.
Гарантирам ти, че има друго обяснение което разказващия ти случката, или незнае или премълчава. За да доставят писмата за 40 минути, това означава, че са били на лице, т.е. в пощата са знаели къде са. Това може да стане, ако например редовния пощальон е в отпуска и го замества нов, който дословно следва препоръките за сигурност. Забелязва той, че нещо не е наред на посочения адрес, или може за известно време нещо наистина да не е било наред, като реконструкция например и уведомява шефа си, че на този адрес не може да се доставя поща. Между другото това се случва често през зимата със заледените стълби. Шефа проверява и ако и той е съгласен, че адреса не отговаря на изискванията, получателя се известява писмено да отсрани проблема. Докато това не стане кореспонденцията му е на разположение в пощенския клон, но той трябва да ходи да си я взима. Когато проблема е отстранен трябва да се уведоми пощенския клон за да им занесат писмата които са били складирани.ablood написа: Пощите имат огромни проблеми в някои кватрали. Разказваха ми за една фирма в St-Laurent, която не си получавала част от пощата над месец. Шефа се обадил вчера в Canada post, разкрещял се и след 40 минути му донесли липсващата поща - десетки важни бизнес-писма. Много от тях с фактури, за чието плащане той вече е закъснял и е силно злепоставен. Други с чекове. Интересно, къде са ги складирали с намерение "някой ден" да им ги пратят?
Прав си. Признавам, че има проблем в района. Наистина било по-лесно, къде ли съм тръгнала и аз с тези нелепи обяснения...ablood написа: Купчина нелепи обяснения, като се има впредвид, че част от пощата пристига. На жена ми редовно и носят писма, грешно оставени в съседни офиси и обратното. Много по-лесно е да се признае, че има проблем в района, нали?