Пускане на документи към Нова скотия
Re: Пускане на документи към Нова скотия
Информацията в гайда по повод от кого се попълват документите и чек листа е една и съща и няма как да се объркаш.
Федерална процедура-продължителност 18 месеца!
Един съвет ако може: на придружаващия човек сега попълвам историята му след 18 тата годишнина и се оказва че има трудов стаж около 2 години но без никакъв договор.Демек ако пиша че е работила после дали ще ми искат нейна трудова книжка или друг документ в който да видят че не е била на договор?
Да, ще искат да се доказва стажа и с договор, но ти напрактика не се нуждаеш от нейния стаж. Изтегли си апликейшъна "Visa office Specific instruktion" и там можеш да прочетеш, какво ще ти искат на втори етап.
В слуачая мисля тия години да я запиша като че е била безработна.
Иначе в документите за Букурещт пишече ми трябва трудов договор и референтен лист на мене и придружаващия,но предполагам това е само за мен за стаж от тези 38 професии.
Иначе в документите за Букурещт пишече ми трябва трудов договор и референтен лист на мене и придружаващия,но предполагам това е само за мен за стаж от тези 38 професии.
За емиграционните само твоя стаж е важен по онези 38 професии, така че се концентрирай към нещата, които ще ти повишат шансовете за успех! Тя може да ти даде точки само с образованието си и роднини в Канада, естествено, ако е учила/работила в Канада също.tot2311 написа:В слуачая мисля тия години да я запиша като че е била безработна.
Иначе в документите за Букурещт пишече ми трябва трудов договор и референтен лист на мене и придружаващия,но предполагам това е само за мен за стаж от тези 38 професий.
- hadministratora
- Хабсурден
Това е вярно. Но също така е вярно, че човека трябва да попълни коректно инфото за съпругата си.smt написа:За емиграционните само твоя стаж е важен по онези 38 професии, така че се концентрирай към нещата, които ще ти повишат шансовете за успех! Тя може да ти даде точки само с образованието си и роднини в Канада, естествено, ако е учила/работила в Канада също.
tot2311, не знам дали ще искат да докажеш стажа на съпругата си, но ако не може да се докаже, може би е най-добре наистина да пишеш, че е била безработна.
Да точно така и направих.Дадох информацията която е коректна и се доказва чрез договори и трудова книжка.Днеска ше ги пусна документите, като за всеки случай към документите които са необходими ще добавя снимана лична карта и IELTS.
Искат и копие от задграничен паспорт, пише го в чек листа!tot2311 написа:Да точно така и направих.Дадох информацията която е коректна и се доказва чрез договори и трудова книжка.Днеска ше ги пусна документите, като за всеки случай към документите които са необходими ще добавя снимана лична карта и IELTS.
Да то изрично си е дадено,аз просто казвам че допълнително пуснах и лична карта и ИЕЛТС.Пуснах ги днес с DHL като до 4 раб.дни трябва да е там.Те колко време умуват дали ше ме пуснат или не.Демек кога да чакам резултат
И ние сложихме копие от лична карта понеже го четох в гайда.tot2311 написа:Да то изрично си е дадено,аз просто казвам че допълнително пуснах и лична карта и ИЕЛТС. Пуснах ги днес с DHL като до 4 раб.дни трябва да е там.Те колко време умуват дали ше ме пуснат или не.Демек кога да чакам резултат

100лв като щели да пристигнат за 4 дни.Знам ли и аз може би с бг пощи щеше да е по ефтино ама тия по доверие им имам.Вие с какво ги пратихте?
Еми толкоз!tot2311 написа:100лв като щели да пристигнат за 4 дни.
Ма поне ще можеш да следиш онлайн всеки момент къде се намира пратката ти.
"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич
"