Моля за коментар по тази статия от хора в Квебек
Re: Моля за коментар по тази статия от хора в Квебек
Когато в Европа е зле и в частност България, навсякъде по света е още по-зле.Времето на емиграциите отдавна мина,сега друг вятър вее,онзи на N-тата промяна.
- ablood
- Обратна връзка:
Това сме го чесали многократно. Някои ги дискриминират за щяло и нещяло, въпреки, че "са много кадърни". Други никога.filipne написа:Лакърдията, че дискриминацията била само за оправдание на некадърниците не прави самата дискриминацията несъществуваща в различните и явни и скрити форми.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
- optics
- Модератор
Ето:да напишат по някой ред - като коментар
(че дори с рима)
Як шут в задника и либерте !
Така и ние ще сме доволни и те !
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
- filipne
- Изгонен от форума
- Обратна връзка:
Това дали някои ги дискриминират а други не ги (според тях) не значи , че явлението не съществува.ablood написа:Това сме го чесали многократно. Някои ги дискриминират за щяло и нещяло, въпреки, че "са много кадърни". Други никога.filipne написа:Лакърдията, че дискриминацията била само за оправдание на некадърниците не прави самата дискриминацията несъществуваща в различните и явни и скрити форми.
Хора всякакви. Едни обичат да ги мачкат, други обичат да лижат задници, трети да си мислят, че са толкова велики,ч е никой не може да им стъпи на малкия пръст. Е, има и една група, която гледат реалистично и обективно и независимо от това, че не са дискриминирани, виждат ясно наличието на това явление. Тези последните гледат по-далече от собствения си нос.
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
filipne написа:
А на кебекарите им се носи славата на мързеливи мърлячи из цяла Канада та и отвъд в американско.

- ZanzibarHero
Има такива, но не са правителствени - все още ... Като гледам "изявите" на Министъра без портфейл - въпрос на време е да създадат и държавна. Върху реформираната (ако изобщо може да се реформира) Агенция за Българите в Чужбина, която по първоначален замисъл е трябвало да "подпомага" желаещите да се завърнат в България.Kan_Tangra написа:... Все едно в бг-то да има някоя правителствана организация заета да заселва странджанския балкан, там ония села дето са по 50 човека, и някой да се върже и да иде там.![]()
Паралелите ти с България (известна с огромните разлики между град и село, и София и провинция), са неуместни, когато се прилагат за Канада ...
Трябва да уточниш: "Зле" в сравнение с какво?htris написа:Когато в Европа е зле и в частност България, навсякъде по света е още по-зле.Времето на емиграциите отдавна мина,сега друг вятър вее,онзи на N-тата промяна.
Иначе, сега е времето на емиграцията и посоката е отдавна известна: От развиващите се страни, към развитите страни. Едно от доказателствате е, че все повече хора умират годишно, опитвайки се преминат Европейско-Мароканската граница, Американската граница (стена) с Мексико или опитвайки да пресекат Средиземно море със салове и да се доберат до Италия. Австралия е ясна. За Япония намам данни (Японците са по принцип против имиграция от континента, обаче).
Има, статията е добре замислена и изпълнена (лично аз се съмнявам дали името е истинско), но добрия стил предполага да кажеш поне едно от тях - най-вярното - според теб!filipne написа:Има доста верни неща в статията.
- nikolovata
А на мен от тази статия ми се повръща... 

Mненията са като задниците, всички ги иmаmе, но не винаги е удачно да ги показваmе!
- kikolilokiko
и на мен
съжелявам авторката...
съжелявам авторката...
emilcho написа:Хубаво е, че и в тази тема цари дух на приятелство, толерантност и взаимно уважение
-
kikolilokiko:
"съжЕлявам авторката..."
А тя вероятно съжалява теб...
Замисли се...
"съжЕлявам авторката..."
А тя вероятно съжалява теб...
Замисли се...
"A fool's paradise is a wise man's hell!"
Thomas Fuller
Thomas Fuller
Bullshit! Bullshit! Bulshit!... Точно в провинцията хората са по-сърдечни, защото нямат много имигранти.
Разбира се, че трябва да им говорите на френски. В България на какъв език говорите моля,... на китайски ли???
Ако говорите и английски това би ви отворило повече врати!!! Мен кебекарите не са ме дискриминирали!!!
Голяма част от мързеливците и социаладжиите идват точно от други провинции, благодарение на либералната социална политика на Кебек. Манталитета на кебекарите е сходен с нашия: топли хора са и са по живота, така че на мен лично Кебек ми харесва и не бих го заменила за друга провинция!!! По отношение на работливостта: Във всички нации има работливи и мързеливи хора. Не могат да се правят така обобщения!!!

Ако говорите и английски това би ви отворило повече врати!!! Мен кебекарите не са ме дискриминирали!!!

Голяма част от мързеливците и социаладжиите идват точно от други провинции, благодарение на либералната социална политика на Кебек. Манталитета на кебекарите е сходен с нашия: топли хора са и са по живота, така че на мен лично Кебек ми харесва и не бих го заменила за друга провинция!!! По отношение на работливостта: Във всички нации има работливи и мързеливи хора. Не могат да се правят така обобщения!!!

- optics
- Модератор
Съгласен с всичко от горното с изключение на това:
Въобще не вярвам да има тенденция хора от другите провинции да са се засилили за Кебек.Голяма част от мързеливците и социаладжиите идват точно от други провинции
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel
Julian_04 написа:Bullshit! Bullshit! Bulshit!... Точно в провинцията хората са по-сърдечни, защото нямат много имигранти. Разбира се, че трябва да им говорите на френски. В България на какъв език говорите моля,... на китайски ли???
Па ти си щото много работна,по цял ден висиш във форума
Модератор: Съсредоточете се върху темата/мнението, а не върху този, който го е писал.
О, Да! О, Да! Има и то много! Знаят си много добре правата и идват именно заради социала и....Régie de longement...optics написа:Въобще не вярвам да има тенденция хора от другите провинции да са се засилили за Кебек.

Hello, IFF...И аз те обичам много, нали знаеш симпатиите са ни взаимни!

Julian_04 написа:О, Да! О, Да! Има и то много! Знаят си много добре правата и идват именно заради социала и....Régie de longement...optics написа:Въобще не вярвам да има тенденция хора от другите провинции да са се засилили за Кебек.![]()
![]()
![]()
Hello, IFF...И аз те обичам много, нали знаеш симпатиите са ни взаимни!

kill_u написа:filipne написа:
А на кебекарите им се носи славата на мързеливи мърлячи из цяла Канада та и отвъд в американско.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Добре, че дойдохме ние, българите, че да има и кой да работи в тази провинция

Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)