СЪБИРАНЕ НА СЕМЕЙСТВО?!?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
VanBC
Модератор

Re: THANX!!!

Мнение от VanBC »

S-T-A-L-K-E-R написа:Dobre che ne napravih greshkata da se ojenia predi da vliaza v Canada!
Не можеш да си представиш дори колко добре си направил. Познавам човек направил грешката да се ожени след получаване на визата и преди да дойде в Канада. След това е направил следващата възможно най-лоша грешка - да се опита да спонсорира съпругата си. Имиграционните естествено му отказаха и вече повече от 2 години се разправя със обжалвания и адвокати, но дотук резултатът е нулев :cry: .
cameron

Re: THANX!!!

Мнение от cameron »

S-T-A-L-K-E-R написа:Dobre che ne napravih greshkata da se ojenia predi da vliaza v Canada!
Oshte edno dokazatelstvo za POLEZNOSTTA na Foruma!
Blagodaria na vsichki za otgovorite!
Zapasiavam se s tyrpenie i se zasilvam kum MTL!

Сега искам да споделия и моя опит, който е по-различен, но държа да го напиша заради всички други, които ще прочетат тази тема. Защото сред кандидат-имигрантите се шири мнението че не можеш да си променияш статуса докато си в процедура на получаване на виза.

Аз се ожених в периода между ИЗПРАЩАНЕ НА МЕДИЦИНСКИТЕ и ПОЛУЧАВАНЕ НА ВИЗАТА(а не след като сам я получила).

Забавянето на процедурата беше с около от 2 месеца, защото поискаха от съпруга ми общо взето всички документи, които искаха и от мен преди това и същия медицински преглед. Резултата - пристигнахме заедно тук и двамата със статус на PR. Всичките ми познати, след минаване на успешно интервю като неженени, постъпиха по същия начин .

Успех!
Заключено