ve4e se hrani bez nikakvo natoralno meso i mnogo riadko mu davam kokali ,za6toto se promeni smilatelnata mu sistema i mu draznat stomaha -draifa i driska ...za nego mi e ma4no ,4e e ku4e a nemoje ve4e da iade meso i kokali

на сайта на Canola Council of Canada - http://www.canola-council.org/Canola is the combination of two words - Canadian and oil. Canola oil is produced by crushing seeds from Canada's major oilseed crop - canola. Canadian plant breeders developed canola from rapeseed. This was done using traditional plant breeding methods specifically to enhance nutritional qualities.
Kuma, Rose, az moga da vi kaja retseptata na moita jena (49 kg.). Kato ia pitat tia vinago otgovaria- boi i glad. Mi kato ne iadesh po tsial den kak da nadebeleesh. A vij az si pohapvam dobre i niamam problemi s tegloto- zalepil sam na 100 i ne mardam (kogato mradna nagore nastroivam kantara da pokazva po-malko).Кума Лиса написа:Роска, продължавай да се бориш с килограмите, все ще успееш някога
I az shte si hodia za niakolko sedmitsi (poveche nedava gadna shefRosi написа:Eto na drugia mesetz si zaminavam za Bg za minimum 3 mesetza i 6te kajem 4ao na kilogram4etata.
a kak 6te gi opazite kogato trugnat na detska gradina i ne mojete da sledite kakvo iadat tam?ssttoo написа:Само да допълня Мария29 - като видите vegitable oil shortening, въобще какъвто и да било shortening трябва да светка лампичката. Ако следвате това правило трябва да изхвърлите 95% от сладките неща в къщи.