anibani написа:Искрено благодаря на всички изразили своето мнение във форума. То наистина е много полезно защото вие вече сте минали по пътя, който на нас ни предстои да извървим. Наистина идеята да правим всичко заедно с децата е много добра и ще я приложа. Още веднъж благодаря на всички.
Само така,бъдете винаги заедно,няма по-хубаво от това.А пък и ние сме тук ще помагаме ако трябва.Ако нещо не ви е ясно,имате въпроси питайте,няма проблеми.Успехи
Заедно е най-добре. Все ще се намери някой да ви посрещне и ориентира. Като му дойде времето -пусни тема. Ще се изненадаш колко свестни хора/българи/ има в Канада!
Благодаря за идеята army. Ние за сега сме намерили познати (една моя бивша колежка и една приятелка), които са ни обещали съдействие и подкрепа в началото. Но за съжаление и двете не са семейни и повъпроси от подобен характер на могат да ме ориентират.
Колкото до процедурата - в момента сме получили акюзе и живот и здраве се надяваме на интревю в края на годината.
----------------------------------
документи Виена-03.07.2009
Визи - 23.12.2010
Полет - 23.01.2011
Ако Ви притеснява настаняването, аз имам приятел българин разбира се, който в момента отдава апартамент 3 1/2 и иска наемателите му да са българи. Квартирата е във Вердън. При интерес от ваша страна, пишете на ли4ни.